Επίσκεψη του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, στο Νεώριο Σύρου

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, επισκέφθηκε σήμερα το Νεώριο Σύρου, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στο νησί, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της ενότητας Σύρου.

Ο κ. Χατζημάρκος είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με το σωματείο εργαζομένων το οποίο εκπροσωπήθηκε από τους : κ. Βουτσίνο Μάρκο-Πρόεδρο, κ. Πέλεκη Γουλιέλμο-Γεν.Γραμματέα, κ. Καραβόλια Δημήτριο-Ταμία, κ. Χούλη Μιχαήλ-Δημοσίων Σχέσεων, και τα μέλη κ.κ., Βογιατζή Δημήτριο, Ρουσσουνέλο Ιωσήφ, Παχύ Κώστα και Μάνθο Ευάγγελο.  Ενημερώθηκε διεξοδικά  για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

Συναντήθηκε επίσης με τα μέλη της Διοίκησης του Νεωρίου, κ. Κοκάλα Κων/νο-Πρόεδρο, κ. Στεφάνου Ιωάννη-Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Δεσίμπη Νίκο- Οικονομικό Διευθυντή, κ. Κατζαζάκη –Τεχνικό Διευθυντή, , οι  οποίοι με τη σειρά τους παρουσίασαν στον υποψήφιο περιφερειάρχη τις θέσεις για αναπροσανατολισμό και επαναπροσδιορισμό του πλάνου λειτουργίας του.

Μετά από τη σειρά επαφών που είχε, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε:

«Το Νεώριο διαχρονικά, αποτελεί σημαντικό φορέα ανάπτυξης για το νησί της Σύρου. Είναι κατανοητό πως οι γενικότερες οικονομικές συνθήκες έχουν επηρεάσει την δυναμική του αλλά είναι ταυτόχρονα ξεκάθαρο πως θα πρέπει να βρεθεί ένας κοινός κώδικας αντιμετώπισης των προβλημάτων, που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή. Είναι αναγκαίος ο άμεσος σχεδιασμός αναπτυξιακού πλάνου, το οποίο θα δώσει πνοή στο Νεώριο, θα διευκολύνει τις σχέσεις διοίκησης και εργαζομένων με τελικό στόχο τη διατήρηση των θέσεων εργασίας αλλά και την υγιή παρουσία της εταιρίας. Ο στόχος είναι διπλός: Πρώτον η διατήρηση των θέσεων εργασίας και δεύτερον η δημιουργία βιώσιμης προοπτικής για τη επιχείρηση, ώστε να απασχοληθούν και άλλοι άνθρωποι».

Pin It on Pinterest