Στο Μαϊάμι για την προβολή της Ρόδου η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρίζα Χατζηλαζάρου

Στην 32Η Διεθνή Έκθεση Κρουαζιέρας Seatrade Cruise Global στο Fort Lauderdale της Florida παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος τουρισμού και αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νοτίου Δωδεκανήσου κα. Μαρίζα Χατζηλαζάρου, εκπροσωπώντας τους δύο φορείς.
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 17 Μαρτίου και είναι η σημαντικότερη στον τομέα της κρουαζιέρας σε παγκόσμιο επίπεδο. Αποτελεί σημείο συνάντησης των εκπροσώπων της παγκόσμιας αγοράς κρουαζιέρας με εκατοντάδες συμμετέχοντες.
Η Ελλάδα συμμετέχει εφέτος με περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ), ενώ είχε  σημαντικά ενισχυμένη παρουσία στις παράλληλες εκδηλώσεις και επιχειρηματικές συναντήσεις.
Το λιμάνι της Ρόδου μέσω του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου συμμετείχε παράλληλα με αλλά 8 λιμάνια της Ελλάδας στο περίπτερο του ΕΟΤ μέσω της ΕΛΙΜΕ και με την παρουσία της Αναπληρώτριας Υπουργού Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Ελενας  Κουντουρά.
Στο πλαίσιο της έκθεσης έγιναν επαφές με εκπροσώπους μεγάλων εταιρειών κρουαζιέρας και γόνιμες συζητήσεις για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του λιμανιού.