Η πορεία του Φώτη Χατζηδιάκου και η προσφορά του στον τόπο μας μέσα από ένα ΒΙΝΤΕΟ

Για έναν άνθρωπο που εδώ και χρόνια μάχεται και παλεύει για τον τόπο μας, είναι δύσκολο ένα βίντεο έξι λεπτών να αποτυπώσει το έργο που έχει αφήσει πίσω του.  Ο Φώτης Χατζηδιάκος από όποια θέση και να έχει περάσει, έχει αφήσει ένα ξεκάθαρο αποτύπωμα. Αγωνίστηκε, ζυμώθηκε, έδρασε για τα προβλήματα της Ρόδου.

Το νησί μας έχει δώσει δυστυχώς πολλές και μεγάλες μάχες. Και εκείνες τις στιγμές δεν ψάχνεις τον υπαίτιο αλλά την αμεσότερη λύση. Εκεί πάντα ήταν ο Φώτης Χατζηδιάκος να αγωνιά για την πατρίδας μας. Στις φωτιές, στις πλημμύρες, στα άσχημα γεγονότα αλλά και στις μεγαλύτερες χαρές που έζησε η Ρόδος.

Ο Φώτης Χατζηδιάκος διεκδικεί το δήμο της Ρόδου όπως και ίδιος έχει αναφέρει πολλές φορές στις ομιλίες του όχι να ασκήσει εξουσία αλλά  με συλλογικότητα, εργατικότητα, αυτοθυσία και τους πολίτες στην πρώτη γραμμή να χτίσουν πάνω στο έργο των προηγούμενων αρχών ότι καλύτερο μπορεί.

Το παρακάτω βίντεο περιέχει στιγμιότυπα με μερικές από τις σηματικότερες στιγμές της πορείας του Φώτη Χατζηδιάκου στην τοπική αυτοδιοίκηση:

 

“text-align: justify;”>

Pin It on Pinterest