Συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου με το Δ.Σ. της ΠΕΔΜΕΔΕ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο Θωμά Μητσόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα και Ταμία, Μιχάλη Κινούς και τα μέλη του Δ.Σ. Μιχάλη Μπράτιτση, Ανδρέα Κορκίδα και Εμμανουήλ Καμπαστάνα του Περιφερειακού Τμήματος Δωδεκανήσου της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΠΕΔΜΕΔΕ)

Τα μέλη της Ένωσης, αναγνωρίζοντας τη γνώση και την εμπειρία του κ. Χατζηδιάκου σε θέματα οργάνωσης, επίβλεψης και διοίκησης δημόσιων έργων, έθεσαν το ζήτημα της αναδιοργάνωσης και της αποτελεσματικότερης λειτουργίας των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι καθυστερήσεις ολοκλήρωσης των δημοσίων έργων.

Ο κ. Χατζηδιάκος τόνισε στα μέλη της Ένωσης πως τα δημόσια έργα είναι έργα υποδομής άρρηκτα συνδεδεμένα με την ποιότητα ζωής και διαβίωσης των συμπολιτών μας. Ως εκ τούτου, βασική προτεραιότητα της παράταξης «ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» είναι η καλύτερη αξιοποίηση του υφιστάμενου προσωπικού που στελεχώνει τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου τα δημόσια έργα να παραδίδονται στην ώρα τους.

Επιπλέον, ο υποψήφιος δήμαρχος δεσμεύθηκε πως θα έχει ακόμη μια συνάντηση με τα μέλη της Ένωσης, μετά τις εκλογές, προκειμένου να ξεπεραστούν οι πρακτικές δυσκολίες στην επίβλεψη, έλεγχο και παράδοση των δημόσιων έργων και να συζητηθεί το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του περιφερειακού τμήματος της ΠΕΔΜΕΔΕ στα Δωδεκάνησα.

Pin It on Pinterest