Η απάντηση του Πανορμίτη Μοσκιού στην ανακοίνωση του Λευτέρη Παπακαλοδούκα

Αγαπητέ κύριε Λευτέρη Παπακαλοδούκα,

Ειλικρινά αναρωτιόμαστε εάν είστε δήμαρχος στο Δήμο Σύμης ή σε άλλο Δήμο, καθώς από το ύφος του δημοσιεύματός σας σε έγκριτα δημοσιογραφικά site της περιοχής μας, δεν προκύπτει εάν όντως κατανοείτε τη σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος που εσείς προσωπικά διοικείτε επί 12 συνεχή χρόνια.

Τα προβλήματα του νησιού που αναδεικνύουμε καθημερινά, μέσα από την ιστοσελίδα του συνδυασμού μας (www.panormitis.com) είναι προσωπικά δικά σας δημιουργήματα και εξαιτίας αυτών το νησί ήδη δυσφημείται επί μακρόν. Ο νόμος της σιωπής που θέλετε να επιβάλλετε σε μία φωνή λαού που οφείλει να αναδείξει τα κακώς κείμενα της διακυβέρνησής σας, λυπόμαστε, αλλά δεν θα γίνει αποδεκτός από εμάς.

Όλα τα θέματα που ανακινούνται είναι σαφή, εμπεριστατωμένα και με διαθέσιμα όλα τα συνημμένα στοιχεία από τον τύπο, το σύστημα διαύγεια και το διαδίκτυο. Αντί να προσφεύγετε σε άναρθρες κραυγές, αναπόδεικτες κατηγορίες και σε «ομερτά», μπορείτε να καταθέσετε εγγράφως τα επιχειρήματά σας για τα θέματα που αναδείχτηκαν, μαζί με σχετικά αποδεικτικά στοιχεία που υποστηρίζουν τη δική σας άποψη και να μας διαψεύσετε. Βήμα υπάρχει για αυτό.

Δυστυχώς όμως, ο κατάλογος των προβλημάτων που θα μας κληρονομήσετε στις 18-05-2014 είναι τόσο μεγάλος και μολονότι ολόκληρο το επιτελείο μας τα καταγράφει καθημερινά, δε θα μας επαρκέσει ο χρόνος μέχρι τις εκλογές για να τα συγκεντρώσουμε όλα.

Σκοπός μας είναι η ανάδειξη και η επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας τα οποία έχετε δημιουργήσει εσείς κύριε Λευτέρη Παπακαλοδούκα και όχι η δημιουργία εντυπώσεων.

Είναι όλα εντάξει στο Δήμο σας κύριε Παπακαλοδούκα, νυν και εκ νέου υποψήφιε Δήμαρχε Σύμης ? Φταίει όποιος τα λέει ή όποιος τα κάνει?

Κύριε Λευτέρη Παπακαλοδούκα, η αλήθεια είναι «μαλλώχτρα» που λέμε και στη Σύμη…

Pin It on Pinterest