Επίσκεψη Δημάρχου στον δημοτικό παιδικό σταθμό Καβαρινού

Επίσκεψη Δημάρχου στον δημοτικό παιδικό σταθμό Καβαρινού
Η εύρυθμη λειτουργία του δημοτικού παιδικού σταθμού Μαρίτσας Καβαρινού, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών από το δήμο στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, κυριάρχησε στη σημερινή συνεδρίαση της εποπτικής επιτροπής του σταθμού, υπό το δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο και με την ιδιότητα του ως προέδρου της επιτροπής.
Με τη συμμετοχή της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Άννας Ζωάννου, των μελών της επιτροπής Βασίλη Τσιμπιδάκη και Φωτεινής Τσιμπιδάκη και της δ/ντριας του ΔΟΠ Δέσποινας Πάττα, συγκροτήθηκε κατ΄αρχήν σε Σώμα η νέα εποπτική επιτροπή, η οποία και εξέλεξε ως αντιπρόεδρο τον κ. Τσιμπιδάκη, αφού εκ του καταστατικού πρόεδρος είναι ο δήμαρχος.
Στη συνέχεια συζητήθηκαν θέματα της ημερήσιας διάταξης σχετικά με νέες εγγραφές νηπίων για το σχολικό έτος 2014-2015 και άλλα θέματα.
Αμέσως μετά, ο δήμαρχος αφού ενημερώθηκε και από την αντιδήμαρχο κ. Ζωάννου για τα προβλήματα, επισκέφθηκε και επιθεώρησε όλους τους χώρους του παιδικού σταθμού (τραπεζαρία, μαγειρεία, αύλειο χώρο), καταγράφοντας τις ανάγκες, είτε αφορούν επιδιορθώσεις στις κτιριακές υποδομές, είτε τη λειτουργία του σταθμού συνολικά.
Εξέφρασε δε για άλλη μια φορά τη βούληση της δημοτικής αρχής και του ιδίου προσωπικά, για την αντιμετώπιση των αναγκών, κυρίως όταν αφορούν παιδιά και ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες του νησιού της Ρόδου.

Καβαρινού-2 Καβαρινού-3

Pin It on Pinterest