Η παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών” καθάρισε το πάρκο στους Αγίους Αποστόλους – Φώτο & ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα από νωρίς το πρωί η παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών” με επικεφαλής τον Φώτη Χατζηδιάκο, προχώρησαν στον καθαρισμό του πάρκου στην πλατεία των Αγίων Αποστόλων με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν αρκετά μέλη της παράταξης , αλλά και μια ομάδα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, από την ΕΟΠΚ και από την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ.

Όλοι μαζί ξεχορτάριασαν, κλάδεψαν , μάζεψαν σκουπίδια και έπλυναν την πλατεία, δίνοντας της την μορφή που της αρμόζει. Το πάρκο όπως είπαν οι κάτοικοι της περιοχής είχε να καθαριστεί πάρα πολλά χρόνια και σήμερα μαζεύτηκαν περισσότερες από 200 μεγάλες σακούλες με σκουπίδια, χόρτα και έφυγαν 4 φορτηγά γεμάτα κλαδιά. Με ένα διάλειμμα μισής ώρας το μεσημέρι για φαγητό, συνεχίζουν μέχρι αυτή τη στιγμή τον καθαρισμό του χώρου.

Η παράταξη με πρωταγωνιστή τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο, θέλησαν να περάσουν ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον και να δείξουν ότι θα είναι πάντα δίπλα στα θέματα της καθημερινότητας , δίνοντας την ίδια προσοχή στις απομακρυσμένες περιοχές. Όπως δήλωσε στο rodosreport o νέος δήμαρχος, ελπίζει πως αυτή η δράση θα είναι η αρχή μιας σειράς ενεργειών για την νέα εικόνα που όλοι θέλουν να αποκτήσει η Ρόδος.

Δείτε  τη δήλωση του στο rodosreport:

Pin It on Pinterest