Συνάντηση Δημάρχου με στελέχη και εργαζομένους στη Δ/νση Τροχαίου Υλικού και Περιβάλλοντος

Η επιτακτική ανάγκη της μηχανογράφησης και οργάνωσης της υπηρεσίας Τροχαίου Υλικού, αλλά και ζητήματα υποδομών και εμφάνισης της πόλης, ήταν το αντικείμενο που κυριάρχησε στην ενημερωτική συνάντηση, που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος με στελέχη και εργαζομένους στη εν λόγω υπηρεσία, παρουσία του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Μιχάλη Παλαιολόγου και των εντεταλμένων συμβούλων κυρίων Στέφανου Κυριαζή, Ιωάννη Κούρτη και Μιχάλη Σταυρή.
Ο δήμαρχος υπογράμμισε την ανάγκη, να ολοκληρωθεί άμεσα η μηχανογράφηση του τροχαίου υλικού που διαθέτει ο δήμος και η οργάνωση της συγκεκριμένης υπηρεσίας, οπότε εντός είκοσι ημερών να παρουσιασθεί το πρόγραμμα υποστήριξης της Δ/νσης Τροχαίου Υλικού. Το θέμα αποτελεί προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή, καθώς από αυτό εξαρτάται σημαντικά η αποτελεσματικότητα της δημοτικής μηχανής σε ενέργειες καθημερινές, σε ολόκληρο το νησί της Ρόδου. Στον ίδιο χώρο (Ασγούρου), ο δήμαρχος συνομίλησε με εργαζομένους του συνεργείου για το θέμα των υποδομών και της προμήθειας ανταλλακτικών.

Ακολούθως ο δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους κυρίους Μ. Παλαιολόγο και Αγαπητό Πάλλα, επόπτευσε τις εργασίες καθαρισμού δένδρων που πραγματοποιεί μικτό συνεργείο της Υπηρεσίας Πρασίνου και της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, στην επαρχιακή οδό Ρόδου- Καλλιθέας, συζητώντας με τους εργαζομένους και των δύο υπηρεσιών για τις δυσκολίες που συναντούν κατά την εκτέλεση του έργου τους. Όπως επεσήμανε ο δήμαρχος, από τις πρώτες δεσμεύσεις ήταν το θέμα βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων, με έμφαση στον τομέα της καθαριότητας, του πρασίνου και της εμφάνισης της πόλης.

τροχαίο υλικο-1 συνεργεία - πράσινο-1 συνεργεία  - πράσινο-2

Pin It on Pinterest