Φ. Χατζηδιάκος “Στην αξιοποίηση του αεροδρομίου ΔΙΑΓΟΡΑΣ πρέπει να έχει λόγο η τοπική κοινωνία”

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος συμμετείχε στην ημερίδα που διοργάνωσε χθες Πέμπτη 27 Μαρτίου στο ΑΚΤΑΙΟΝ η Ομοσπονδία Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Παραδεισίου με θέμα την ιδιωτικοποίηση του αερολιμένα Ρόδου «Διαγόρας».

Ο κ. Χατζηδιάκος τόνισε πως ο κρατικός αερολιμένας Ρόδου, ως μια από τις κυριότερες πύλες εισόδου της χώρας, αποτελεί βασικό πυλώνα στήριξης της τοπικής κοινωνίας και καταλυτικό παράγοντα της τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης της Ρόδου, αλλά και ολόκληρης της Δωδεκανήσου.

Στην αξιοποίηση του αεροδρομίου ΔΙΑΓΟΡΑΣ πρέπει να έχει λόγο η τοπική κοινωνία, για αυτό και επιβάλλεται ο συντονισμός και η συνεργασία των αυτοδιοικητικών θεσμών, των Επιμελητηρίων, της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και όλων εμπλεκόμενων φορέων. «Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως για λόγους εθνικούς, κοινωνικούς, οικονομικούς και αναπτυξιακούς η Ρόδος και τα γύρω νησιά έχουν ανάγκη ενός σύγχρονου και ανταγωνιστικού αερολιμένα, όπως είναι το αεροδρόμιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ που θα συμβάλει στη γενικότερη ανάπτυξη του τόπου» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου.

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το Σάββατο 29 Μαρτίου, ο κ. Φ. Χατζηδιάκος θα προτείνει τη δημιουργία ενός συντονιστικού οργάνου, το οποίο θα διεκδικήσει δυναμικά τα δικαιώματα της τοπικής μας κοινωνίας αναφορικά με την αξιοποίηση του αεροδρομίου.

Pin It on Pinterest