Φ. Χατζηδιάκος: “Πορευόμαστε με όρους της κοινωνίας και δεν ακολουθούμε ούτε ντιρεκτίβες, ούτε καθοδηγητές”

Τους κεντρικούς άξονες της πολιτικής που θα ακολουθήσει ως δήμαρχος Ρόδου έδωσε σήμερα Πέμπτη 20 Μαρτίου μιλώντας στην ΕΡΑ Ρόδου ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Όπως τόνισε, προτεραιότητά του είναι η εκχώρηση αρμοδιοτήτων και πόρων στα τοπικά συμβούλια και τους προέδρους τους, προκειμένου να διαχειρίζονται ζητήματα της καθημερινότητας χωρίς να απαιτείται η παρέμβαση του δημάρχου.

Ο κ. Χατζηδιάκος χαρακτήρισε Λερναία Υδρα τη γραφειοκρατία και επισήμανε ότι σε πολλές περιπτώσεις ο γόρδιος δεσμός της αγκυλωμένης διοίκησης όταν δεν λύνεται, κόβεται.

Αναφέρθηκε στον ανεξάρτητο χαρακτήρα της υποψηφιότητάς του, υπογραμμίζοντας ότι δεν ζήτησε κανένα χρίσμα ή στήριξη στην απόφασή του να διεκδικήσει το δήμο Ρόδου. «Πορευόμαστε με όρους της κοινωνίας και δεν ακολουθούμε ούτε ντιρεκτίβες, ούτε καθοδηγητές . Στόχος δικός μου και των συνεργατών μου είναι ολοκληρώνοντας τον κύκλο της ενασχόλησής μας με τα κοινά, να έχουμε αφήσει το αποτύπωμά μας, να ξέρουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας και ότι περάσαμε από αυτόν τον τόπο και αφήσαμε κάτι θετικό» υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου.

Όπως έκανε γνωστό εντός των επόμενων ημερών θα ολοκληρωθεί η κατάρτιση του ψηφοδελτίου, το οποίο θα ανακοινώνεται σταδιακά. Επιπλέον, στο τελικό στάδιο επεξεργασίας βρίσκεται και το πρόγραμμα της παράταξης τους βασικούς άξονες του οποίου θα παρουσιάσει αύριο Παρασκευή 21 Μαρτίου στις 20:30 το βράδυ στην αίθουσα «Γ. Καραγιάννης» του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Αναφορικά με τη σύνθεση του ψηφοδελτίου του επισήμανε ότι μόλις το 20% των υποψηφίων συμβούλων είναι εν ενεργεία σύμβουλοι, οι οποίοι διακρίνονται για την εμπειρία, την αποτελεσματικότητα και τη διάθεσή τους για προσφορά. Το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου αποτελείται από νέους ανθρώπους που επέλεξαν να συμπορευτούν στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου, ασπαζόμενοι τις ιδέες και τον σχεδιασμό της παράταξης για τη Ρόδο.

Η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων της παράταξης «Ρόδος, Δύναμη Πολιτών» θα γίνει μετά την κατάθεση του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο.

Παράλληλα, ο κ. Χατζηδιάκος εξήρε τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΑ Ρόδου που δεν εγκαταλείπουν την μάχη και συνεχίζουν μέσω της ελεύθερης και αυτό-διαχειριζόμενης ραδιοφωνίας να ενημερώνουν τους κατοίκους των ακριτικών νησιών του Αιγαίου.

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest