Η Ρόδος στηρίζει το χαμόγελο του παιδιού ! Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Σε εποχές δύσκολων οικονομικών και κοινωνικών συγκυριών όπως αυτή που διανύουμε, αν υπάρχει ένα μήνυμα ελπιδοφόρο, είναι αυτό της αλληλεγγύης, της στήριξης, της ευαισθησίας προς τον συνάνθρωπο μας.
Σκεφτήκαμε φέτος τις γιορτές να στηρίξουμε τα παιδιά που είναι στη μεγάλη οικογένεια του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ και να νιώσουμε έμπρακτα το ουσιαστικό νόημα των Χριστουγέννων.
Συγκεντρώνουμε στη ΡΟΔΟ είδη πρώτης ανάγκης για την κάλυψη ελλείψεων του εθελοντικού οργανισμού για τα παιδιά. Συγκεντρώνουμε είδη ανάγκης τόσο για τα παιδιά που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου, όσο και για τα παιδιά και τις οικογένειες που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας και βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση.
Η δράση αυτή πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της μεταφορικής εταιρείας «ΕΜΡΗΣ» που εδρεύει στη Ρόδο. Τα είδη ανάγκης θα συγκεντρώνονται επί της οδού Ταρσού 5 στη Ρόδου Καλλιθέας και θα αποσταλούν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». Τηλέφωνα επικοινωνίας 2241032015 & 2241039462.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην κάλυψη αναγκών του εθελοντικού οργανισμού μπορούν να φέρνουν τα πράγματα τους στην οδό Ταρσού 5. Θερμή παράκληση τα προϊόντα να είναι συσκευασμένα. Θα πραγματοποιηθούν δυο αποστολές, μία τα Χριστούγεννα και μια την Πρωτοχρονιά.
Η Ρόδος για μια ακόμα φορά πρέπει να δείξει το ανθρώπινο της πρόσωπο, το πρόσωπο της προσφοράς προς τους μικρούς φίλους που μας έχουν όλους ανάγκη.
Τα είδη πρώτης ανάγκης είναι:
Γάλα εβαπορέ
Λάδι
Ρύζι
Όσπρια
Αλεύρι
Σάλτσα τομάτας
Είδη πρωινού (κακάο, μπισκότα, κρουασάν, δημητριακά, φρυγανιές, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, χυμοί)
Πουρές
Βρεφικές κρέμες
Βρεφικό γάλα
Είδη βρεφικής φροντίδας ( πάνες 4-5 νούμερο, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες συγκάματος)
Προϊόντα καθαρισμού ( καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, μαλακτικό ρούχων, χλωρίνη κλπ)
Είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρο, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες )
Είδη οικιακής χρήσης ( αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη, σακούλες απορριμμάτων)
Χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας)

ermis_poster

Pin It on Pinterest

Share This