Βραβεύτηκαν μαθητές που διακρίθηκαν σε μαθητικούς διαγωνισμούς σε εκδήλωση του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διοργάνωσαν εκδήλωση με τίτλο: «Ο δρόμος προς την κορυφή», την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 στις 19:00, στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των εγκαταστάσεών τους. Στην εκδήλωση αυτή βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες που διακρίθηκαν σε διεθνείς, πανελλήνιους και τοπικούς μαθητικούς διαγωνισμούς.

Αρχικά, πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετική ομιλία με θέμα: «Η διοίκηση του ετερόκλητου οργανισμού: από τον Αλέξανδρο στην Ευρώπη», από τον κ. Σπύρο Συρόπουλο Αναπληρωτή Καθηγητή Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Στη συνέχεια, βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» που κατέκτησαν ιδιαίτερα υψηλές διακρίσεις σε Διεθνείς Ολυμπιάδες Μαθηματικών και Φυσικής, καθώς επίσης και στην τελική φάση των μαθητικών διαγωνισμών Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας και Ποίησης.

Ακολούθησε η βράβευση των μαθητών και των μαθητριών των σχολείων της Ρόδου που διακρίθηκαν στο διεθνή μαθηματικό διαγωνισμό «Κangaroo 2014». Φέτος, στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», που ήταν εξεταστικό κέντρο του διαγωνισμού «Καγκουρό», συμμετείχαν 398 μαθητές και μαθήτριες από το σύνολο σχεδόν των σχολείων της Ρόδου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν 56 μαθητές και μαθήτριες για την υψηλή τους επίδοση στο διεθνή μαθηματικό διαγωνισμό «Κangaroo 2014».

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» που κατά το σχολικό έτος 2013-2014 απέσπασαν μετάλλια και διακρίσεις σε μαθητικούς διαγωνισμούς (πανελλήνιους και τοπικούς). Ειδικότερα, δόθηκαν 133 έπαινοι για διακρίσεις μαθητών σε ακαδημαϊκούς μαθητικούς διαγωνισμούς και 156 μετάλλια και έπαινοι για διακρίσεις μαθητών σε αθλητικούς μαθητικούς διαγωνισμούς.

Η πρωτοβουλία αυτή των βραβεύσεων -για τέταρτη συνεχή χρονιά- από τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» σχετίζεται με την αναγνώριση τού μόχθου, τής προσπάθειας και τής επίδοσης όσων βραβεύονται. Επιδιώκει να τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν με την ίδια επιτυχία τις επιδόσεις τους και παράλληλα αποβλέπει στη δημιουργία προτύπων προς μίμηση στο χώρο των μαθητών της ευρύτερης κοινότητάς μας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This