Βίντεο με παράξενο αντικείμενο που ίπταται ακίνητο στον ουρανό

Με το παράξενο συμβάν ασχολήθηκε και ο γνωστός κυνηγός εξωγήινων, Σκοτ Γουορινγκ, που εξήρε την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού.

Το Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο (ΑΤΙΑ) καταγράφηκε να πετά για «13 ολόκληρα λεπτά σε ποιότητα HD» και με «σταθερό χέρι», σχολίασε, χαρακτηριστικά, ο δημοφιλής ουφολόγος.

«Έχω δει παρόμοιες φωτογραφίες UFO τέτοιου τύπου σε παλιές αναφορές που πηγαίνουν δεκαετίες πίσω, οπότε ξέρω ότι το σκάφος είναι αληθινό 100%[…]

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η θέαση συνέβη στα περίχωρα της πόλης του Ισλαμαμπάντ, στις 25 Γενάρη.

Το βίντεο με το ΑΤΙΑ τράβηξε ο Αρσλάν Βαραΐχ και την ώρα που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το UFO προσγείωνε το drone του.

Το παράξενο αντικείμενο «αιωρούνταν για περισσότερο από 2 ώρες σε αυτό το σημείο ώσπου τελικά σκοτείνιασε και πλέον δεν φαινόταν» σύμφωνα με τον Αρσλάν.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media κι αμέσως έγινε viral, με τους περισσότερους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα να εμφανίζονται βέβαιοι ότι το παράξενο αντικείμενο στον ουρανό του Πακιστάν πρόκειται για UFO.

«Δεν λέω ότι ήταν εξωγήινοι, αλλά ήταν εξωγήινοι!» σχολίασε κάποιος με απόλυτη βεβαιότητα.

«Ελπίζω να φτάσουμε να καταλάβουμε τι είναι αυτά όσο ζω» ευχήθηκε ένας άλλος σχολιαστής.

«Είδα ακριβώς ένα τέτοιο μερικά χρόνια πριν και το έχω και σε βίντεο!» ανέφερε κάποιος άλλος χρήστης.

Πάντως, υπήρξαν κι εκείνοι που σχολίασαν ότι η ανάλυση του βίντεο δεν είναι «αρκετά καλή για να προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες».

«Σε κάποια σημεία του βίντεο, το αντικείμενο μοιάζει να έχει τριγωνικό σχήμα, αλλά είναι δύσκολο να πει κανείς ακριβώς. Ναι, θα μπορούσε να είναι drone. Απλά, δεν υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες για να ξέρεις» ανέφερε κάποιος σχολιαστής.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest