Νατάσα Βενετοκλή προς Καρίκη ” η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου έχει παραμείνει και θα παραμείνει ουδέτερη αφήνοντας τα στελέχη της να επιλέξουν την παράταξη που θεωρούν ικανότερη “

Σχετικά με ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας από Δημοτική Παράταξη θα ήθελα να σας διευκρινίσω τα εξής:

 

Μετά την απόφαση των κεντρικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας να μην δώσει χρίσματα και στηρίξεις σε υποψηφίους α’ βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης, σε πανελλαδικό επίπεδο και κατ’ επέκταση και στην Ρόδο, η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν παρεμβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές α’ βαθμού.

Είναι άκαιρο και άσκοπο να επιχειρείται μέσω ανακοινώσεων η εμπλοκή της ΝΟ.Δ.Ε σε δημοτικές παρατάξεις, πόσο μάλλον στη διενέργεια δημοσκοπήσεων ή στη διαρροή αποτελεσμάτων δημοσκοπήσεων , όταν μάλιστα αυτές διενεργούνται από τοπική εφημερίδα και όχι από το κόμμα.

Είναι γνωστό εξάλλου ότι η Νέα Δημοκρατία σε κεντρικό επίπεδο έχει απευθυνθεί σε εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται και έχει βγάλει τα δικά της συμπεράσματα.

Καθιστούμε σαφές ότι καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου έχει παραμείνει και θα παραμείνει ουδέτερη αφήνοντας τα στελέχη της να επιλέξουν την παράταξη που θεωρούν ικανότερη να βοηθήσει και να επιλύσει τα προβλήματα του τόπου.

Η Πρόεδρος – Νατάσα Βενετοκλή

Pin It on Pinterest