Εργατικοί όσοι έχουν σκύλο και τεμπέληδες οι ιδιοκτήτες γατών

Κάποιοι προτιμούν τους σκύλους, ενώ άλλοι έχουν τρελή αδυναμία στις γάτες.

Στη μάχη «σκύλος ή γάτα» φαίνεται πως «νικούν» οι ιδιοκτήτες των σκύλων, γράφει η Victoria Woollaston στη Daily Mail, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το χαρακτήρα των αφεντικών τους.

Σύμφωνα μια έρευνα που διεξήγαγε η εταιρεία Petplan, στο πλαίσιο προώθησης της νέας της υπηρεσίας Find a Pet, τα σκυλιά όχι μόνο είναι η πιο δημοφιλής επιλογή κατοικίδιου ζώου, αλλά και οι ιδιοκτήτες τους είναι εργατικοί, σηκώνονται νωρίς το πρωί και είναι πιο πιθανό να είναι παντρεμένοι.

Από την άλλη, όσοι έχουν γάτες στο σπίτι τους είναι ντροπαλοί, single, ακατάστατοι και κοιμούνται αργά, ενώ όσοι προτιμούν τα κουνελάκια είναι πιο δημιουργικοί, επιπόλαιοι και ανοργάνωτοι.

Βέβαια, τα αποτελέσματα αυτά βασίζονται σε ό,τι δήλωσαν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες των ζώων για τον εαυτό τους.

Πάνω από τους μισούς ιδιοκτήτες σκύλων περιέγραψαν τον εαυτό τους ως εργατικούς, το ένα τρίτο ανέφερε ότι είναι εξωστρεφείς και λογικοί, ενώ το 20% αυτών ανέφερε ακόμη ότι είναι τακτικοί.

Από την άλλη, οι ιδιοκτήτες γατών ανέφεραν ότι είναι εσωστρεφείς σε ποσοστό 21%, ακατάστατοι σε ποσοστό 20%, ενώ ένα 13% δε δίστασε να χαρακτηρίσει τον εαυτό του ως τεμπέλη, που προτιμά την καθιστική ζωή.

Πηγή : newsbeast.gr

Pin It on Pinterest