Β.Υψηλάντης : «Η αντιμετώπιση των συσσωρευμένων προβλημάτων που δημιούργησε στα νησιά μας ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι υποχρέωση και επιδίωξη μας για να μπορέσουν οι νησιώτες να ζουν με αξιοπρέπεια και προοπτική».

Ολοκληρώνει σήμερα (Σάββατο 15 Ιουνίου 2019) ο Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης, τις επισκέψεις του σε νησιά του Βόρειου συγκροτήματος του νομού μας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Υψηλάντης τις προηγούμενες ημέρες περιόδευσε στα νησιά Αστυπάλαια, Λέρο, Λειψούς και Πάτμο όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, οι οποίοι του εξέφρασαν την στήριξη τους και εκδήλωσαν την επιθυμία τους για την πολιτική αλλαγή.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του αυτών, ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολίτες, κομματικά στελέχη να επισκεφθεί επιχειρήσεις και να ανταλλάξει απόψεις με εργαζόμενους, επιχειρηματίες και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σχετικά με τα προβλήματα των νησιών μας και να επισημάνει τις λύσεις που προωθεί η ΝΔ για τη νησιωτική μας περιοχή.

Με την ολοκλήρωση της περιοδείας του ο Βασίλης Υψηλάντης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω από τη καρδιά μου τους κατοίκους των νησιών μας, Βόρεια της Δωδεκανήσου, που με υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και εγκαρδιότητα.

Τα συσσωρευμένα προβλήματα που δημιούργησε τη περίοδο αυτή στα νησιά μας ο ΣΥΡΙΖΑ, καλούμαστε να επιλύσουμε με τρόπο συστηματικό και μόνιμο. Η αντιμετώπιση των ζητημάτων της νησιωτικότητας είναι πρόκληση αλλά ταυτόχρονα και υποχρέωση και επιδίωξη μας για να μπορέσουν οι νησιώτες να ζουν με αξιοπρέπεια και με προοπτική.