Αθλητές και αθλήτριες από δώδεκα διαφορετικές χώρες θα πάρουν μέρος στο Διεθνές τουρνουά squash

Αθλητές και αθλήτριες από δώδεκα διαφορετικές χώρες θα πάρουν μέρος στο Διεθνές τουρνουά squash που διοργανώνει για μια ακόμα χρονιά στο ξενοδοχείο Sheraton ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 20 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 23 του ίδιου μήνα και ο κόσμος του νησιού θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει υψηλού επιπέδου θέαμα καθώς το παρών θα δώσουν αρκετοί αστέρες του Παγκοσμίου squash οι οποίοι είναι πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Συνολικά θα δώσουν το παρών αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα, την Αίγυπτο, την Αγγλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Βουλγαρία, το Ισραήλ, την Τουρκία, το Βέλγιο, τη Ρουμανία, την Ελβετία, την Αυστραλία και την Ολλανδία.

Από τον όμιλο της Ρόδου αναμένεται να πάρουν μέρος 20 αθλητές οι οποίοι για μια ακόμα φορά θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες από ένα πολύ σημαντικό τουρνουά. Ανάμεσα τους και ο φέρελπις και πολλά υποσχόμενος Κρίς Σείτης ο οποίος είναι μόλις 17 ετών αλλά πολλά υποσχόμενος και η πιο …μπαρουτοκαπνισμένη Άννα Τομάζου. Πρόκειται για το πιο …βαρύ όνομα του Ροδιακού Ομίλου με συμμετοχές και στην Εθνική μας ομάδα.

Οι αγώνες για μια ακόμα χρονιά θα πραγματοποιηθούν στα δυο πολύ όμορφα court του ξενοδοχείου Sheraton τα οποία θα βάλουν …τα γιορτινά τους προκειμένου να υποδεχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους τους συμμετέχοντες. Οι διοργανωτές ετοιμάζουν φέτος ορισμένες πολύ όμορφες εκπλήξεις, θέλοντας να δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στην διοργάνωση.

Στη φωτογραφία η Ροδίτισσα αθλήτρια Άννα Τομάζου