Με Στοΐνοβιτς και Μπίζα το UEFA-PRO στη Ρόδο

Οι Ζόραν Στοϊνοβιτς και Γρηγόρης Μπίζας βρίσκονται στη Ρόδο και παρακολουθούν .. μαθήματα προπονητικής για το δίπλωμα UEFA – PRO.

Μαζί με τον προπονητή της Κ15 αλλά και τον προπονητή φυσικής κατάστασης της επαγγελματικής ομάδας βρίσκονται και άλλοι προπονητές που κάθονται στα θρανία ώστε να πάρουν το απαραίτητο πτυχίο προπονητή.

Οι εργασίες της 5ης UEFA – PRO Σχολής Προπονητών γίνονται υπό την επίβλεψη του Διευθυντή της σχολής, Αριστοτέλη Μπατάκη, σε συνεργασία με την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και τον Πρόεδρο της, Παναγιώτη Διακοφώτη.

Στις εργασίες συμμετέχουν ικανότατοι εκπαιδευτές όπως οι κ. Βουτσακέλης Ευστράτιος και Μητροτάσιος Μιχαήλ, καθώς επίσης ο εισηγητής-εκτιμητής της UEFA Ruud Dokter. Η Σχολή της Ρόδου θα διαρκέσει έως τις 04.07.2014 και αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη από τις επτά συνολικά ενότητες που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της σχολής τον Δεκέμβριο του 2016.

Μερικοί από τους προπονητές που βρίσκονται στη Ρόδο είναι οι Στάϊκος Βεργέτης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, Αντώνης Νικοπολίδης, Άγγελος Διγκόζης, Γιάννης Γκούμας, Χουάν Ρότσα, Αλέξανδρος Βοσνιάδης και Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Πηγή : yahoo.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This