Εξαιρετική η Έκθεση Φωτογραφίας του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» .

Εξαιρετική η Έκθεση Φωτογραφίας του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» .
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια το Σάββατο 21 Ιουνίου

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας με θέμα: «Αυτός-Αυτή» που διοργάνωσε το τμήμα Φωτογραφίας του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» στο πλαίσιο της λήξης του ετήσιου κύκλου μαθημάτων του τμήματος.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 21 Ιουνίου στον εκθεσιακό χώρο του Γαλλικού Καταλύματος στην Παλιά Πόλη και η προσέλευση του κοινού ήταν εντυπωσιακή.

Ευχαριστούμε το κοινό που μας τίμησε με την παρουσία του καθώς επίσης και όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή προς το κοινό μέχρι τις 29 Ιουνίου 2014 καθημερινά 17:30-21:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στην έκθεση συμμετέχουν:
Βαγιανάκης Γιάννης, Γιαννούση Ηλιάνα, Καστρουνή Αναστασία, Κατζάκης Κωνσταντίνος, Κουτράκη Πράξα, Μαυρουδή Νίκη, Meszaros Elizabeth, Μπακαρή Σάρρα – Δάφνη, Μυριαλλής Τάσος, Οικονόμου Άννα-Μαρία, Παπαοικονόμου Άννα, Παυλή Χρύσα, Πιπάκη Τζένη, Πρεσβύρη Νίνα, Τριάρχη Ελένη ,Φράγκου Λευτέρης, Χριστοφή Νατάσα.

Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξή τους σε αυτή μας την προσπάθεια την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου για την παραχώρηση του χώρου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ., το εστιατόριο Φιλοσοφία στους Πεύκους, το μαγαζί Μηνά Κατζάκη Σταυρούλα στην Παλιά Πόλη, το ΑΚ Constructions, το μαγαζί JOY, το εστιατόριο Agostino στη Λίνδο, το μαγαζί Nails and Shine, και το Abitare nel Bagno, την Εταιρεία ΒΑΠ Π. Κουγιός ΑΒΒΕ, τον κ. Πατρό Νίκο καθώς και τις ξυλουργικές εργασίες του Φώτη και Μανώλη Μπάρδου. Επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας το Ραδιόφωνο λυχνάρι και την ιστοσελίδα RodosEvents.gr.

Επιμέλεια – Συντονισμός: Νίκη Σπάρταλη.

Pin It on Pinterest