Τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου απο τους Συλλόγους Δωδεκανησίων Φοιτητών

Τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρόδου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, παρέδωσαν οι Σύλλογοι Δωδεκανησίων Φοιτητών, παρουσία της εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου κας Δέσποινας Μουτάφη.
Τα τρόφιμα παρέδωσαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δωδεκανησίων Φοιτητών Ηρακλείου κος Χρήστος Παγάνης και το μέλος κος Μανώλης Μαλιάκας.
Μετά από την πρωτοβουλία του Συλλόγου Ηρακλείου, οι Σύλλογοι της Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Ρεθύμνου, Κύπρου και Ηρακλείου διοργάνωσαν πάρτυ, τα έσοδα του οποίου, διέθεσαν μετά από συνεννόηση με την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο, για την αγορά συγκεκριμένων αγαθών.
Κατά την παράδοση η κα Μουτάφη εξήγησε στους φοιτητές τον τρόπο λειτουργίας και τους σκοπούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τους ευχαρίστησε για την εξαιρετική πρωτοβουλία τους, διαβεβαιώνοντας τους ότι η συμμετοχή τους στην τοπική κοινωνία μας με δράσεις αλληλεγγύης και ήθους, ενισχύουν την αντίσταση όλων, στα πρωτόγνωρα φαινόμενα του καιρού μας που απειλούν την ποιότητα της ζωής πολλών συμπατριωτών μας.
Επίσης προγραμματίστηκε για τον Αύγουστο, η καθιερωμένη εδώ και έξι χρόνια, Εθελοντική Αιμοδοσία των Δωδεκανησίων Φοιτητών.

prosfora

Pin It on Pinterest