Όταν δυο 15χρονοι δίνουν μαθήματα ζωής μέσα από το τραγούδι τους ! Συγκινητικό Βίντεο

Το Britain’s Got Talent, ο διαγωνισμός ταλέντων της Αγγλίας, διανύει φέτος το 8ο έτος τηλεοπτικής του ζωής, έχοντας όμως μια καινούρια προσθήκη στο παιχνίδι, το Golden Buzzer. Πρόκειται για το κουμπί το οποίο έχει δικαίωμα ο κάθε κριτής να πατήσει μονάχα μια φορά, στέλνοντας τον διαγωνιζόμενο κατευθείαν στους ημιτελικούς.

Όταν αυτά τα αγόρια ανέβηκαν στη σκηνή, κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε.
Το δίδυμο, γνωστό και ως BAM αποτελείται από τους δυο πολύ καλούς φίλους, τον 15χρονο Τσάρλι από το Μπρίστολ και τον 13χρονο Λεόντρε από την Ουαλία.
Αυτό που παρουσίασαν, ήταν ένα anti-bullying τραγούδι το οποίο είχε γράψει ο Leondre. Όπως δήλωσε κι ο ίδιος, παλιότερα υπήρξε θύμα τραμπουκισμού στο σχολείο του, γεγονός που τον ώθησε να ξεκινήσει να γράφει στίχους.
Τώρα πια και αφού κατάφερε να αντιμετωπίσει μόνος του το πρόβλημα που τον δυσκόλευε, τόσο εντός όσο και εκτός σχολείου, έχει φτιάξει με τον κολλητό του το συγκρότημα “Bars and Melody”, στο οποίο εκείνος ραππάρει κι ο Charlie τραγουδάει.

Το τραγούδι συγκίνησε αλλά και ξεσήκωσε τόσο το κοινό που βρισκόταν εκεί και παρακολουθούσε, όσο και τους κριτές, και κυρίως τον Simon Cowell, ο οποίος πάτησε το Golden Buzzer κι έστειλε κατευθείαν τους “Bars and Melody” στους live ημιτελικούς του διαγωνισμού.
Ας σημειωθεί πως ο Simon είναι ο πιο αυστηρός και κυνικός κριτής του show, που ανά τα χρόνια έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις του κόσμου με την σκληρή συμπεριφορά του.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση του Leondre και του Charlie..

πηγή: madata.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This