Τραγωδία: Ένας νεκρός από τη φωτιά στην πτέρυγα Covid του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» – Βρέθηκε απανθρακωμένος

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένα άτομο εντοπίστηκε νεκρό από τη φωτιά που ξέσπασε στις 9 το πρωί της Τετάρτης στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». 

Την ίδια ώρα υπάρχει αγωνία και για τους ασθενείς που βρίσκονταν στο νοσοκομείο μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον δεύτερο όροφο της κλινικής Covid, καθώς αρκετοί απ’ αυτούς παραμένουν εγκλωβισμένοι.

Ο ασθενής εντοπίστηκε στο δεύτερο όροφο του κτιρίου, ενώ φέρεται να ήταν αυτός που έβαλε φωτιά στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα είπε ο διευθυντής της πνευμονολογικής κλινικής Δ.Χλώρος «ασθενής που νοσηλεύεται με κορωνοϊό πιθανότατα έβαλε τη φωτιά» προσθέτοντας ότι η κίνηση αυτή του ασθενούς δεν έγινε αντιληπτή κι έτσι η φωτιά γρήγορα επεκτάθηκε στο τριώροφο κτήριο, όπου νοσηλεύονται 20 βαριά ασθενείς με κορωνοϊό.

Ο ασθενής μάλιστα φέρεται να άναψε τσιγάρο με αποτέλεσμα να γίνει ανάφλεξη από το παρεχόμενο οξυγόνο.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της κλινικής Δ. Χλωρό στον συγκεκριμένο όροφο βρίσκονταν περίπου 20 ασθενείς την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά.

Κατά τον ίδιο η φωτιά εκδηλώθηκε στον θάλαμο 6 όπου νοσηλευόταν ένας ασθενής.

Όπως είπε ο κ. Χλωρός ο μεγάλος κίνδυνος είναι ο καπνός από τον οποίο γέμισε η κλινική μετά την εκδήλωση της φωτιάς λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ούτε και ο ίδιος δεν έχει καταφέρει να βγει από το γραφείο του.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This