Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το τουρνουά Τεννις διπλών απο τον Ροδιακό ´Ομιλο Αντισφάιρισης

Το Σάββατο 26/4/2014 απο τις 16.00 εώς τις 23.00 οι ρακέτες στο Καρακονερο πήραν φωτιά.
Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε τουρνουά Τεννις διπλών απο τον Ροδιακό ´Ομιλο Αντισφάιρισης στις εγκαταστάσεις του στο Καρακόνερο.
Απο τις 15.00 εώς τις 16.00 πραγματοποιήθηκαν οι εγγραφές των συμμετεχόντων ανδρών και γυναικών όπου έφθασαν στις 48.
Με ελεύθερο το όριο ηλικίας οι αντίπαλοι είχαν πολλές φορές ιδιαίτερο ενδιαφέρον .
Υπήρξαν αθλητές ηλικίας 9 εώς και 70 ετών όπου έπαιξαν αντίπαλοι ή και στην ίδια ομάδα.
Το πάθος για τη νίκη πολλές φορές πυροδοτήθηκε απο την ανάγκη των μεγάλων να αποδείξουν ότι η πείρα είναι ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ σε σχέση με τη δύναμη και την εκρηκτικότητα των νεαρών ενώ αντίστοιχα οι νεότεροι έδιναν σε κάθε αγώνα το 110% της απόδοσης τους ώστε να αποδείξουν ότι ειναι ισάξιοι αντίπαλοι των μεγάλων .
Αυτό το περίεργο πείραμα των ανθρώπων του ΡΟΑ στέφθηκε απο επιτυχία αφού με το σύστημα του διπλού ταμπλό συμμετείχαν όλοι τουλάχιστον σε δυο αγώνες ενώ στα διαλείμματα τα σουβλάκια έδιναν την ενέργεια που χρειάζεται κανείς να συνεχίσει.
Στα πλαίσια των 65 χρόνων απο την ίδρυση του ομίλου και εξαιτίας των αλλαγών στην δόμη του το τουρνουά έγινε αφορμή στο να γνωριστούν τα παλιά μέλη με τα νέα ενώ πολλοί φίλοι του ομίλου έδωσαν το παρόν αγωνιζόμενοι στα court.
Για την ιστορία φιναλίστ στους άνδρες σε ένα γεμάτο ταμπλό 16 ομάδων ήταν οι Γιωρτσος Δημήτρης – Παπαδοπουλος Γιώργος εναντίον Εμμανουηλ Σταμάτης – Τύπου Βασίλης με επικράτηση των Εμμανουηλ – Τύπου .
Στις γυναίκες Εμμανουηλ Βιργινία – Κακκάκη Κόμησσα εναντίον Εμμανουήλ Πατρίτσια – Βαρδέλη Εβελίνα με επικράτηση των Εμμανουήλ – Κακκάκη.
Φέτος ο ΡΟΑ γιορτάζει τα 65 χρόνια Ιστορίας του έτσι το 2014 προβλέπεται μια πλούσια σε δράσεις και αγώνες χρονιά οπότε σύντομα θα έχουμε νέα τους.

Pin It on Pinterest