Τουρκία: Συγκλονίζει η διάσωση βρέφους, κρατούσε τούφα από τα μαλλιά της μητέρας του

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίσσονται στις επιχειρήσεις διάσωσης στην Τουρκία και την Συρία, όπου δίνεται αγώνας δρόμου για ζωή κάτω από τα χαλάσματα που άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός

Την ελπίδα ζωντανή κάτω από τα χαλάσματα, κρατά το κλάμα των παιδιών που ηχεί μετά από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση διάσωσης των συνεργείων που δίνουν μάχη με τον χρόνο και το κρύο τόσο στην Τουρκία όσο και στη Συρία, όπου ο καταστροφικός σεισμός ισοπέδωσε χιλιάδες κτίρια.

Το χαμόγελο ζωγραφίστηκε σήμερα στα πικραμένα χείλη των διασωστών στην πόλη Χατάι, όταν ο μικρός Κερέμ, μόλις 20 ημερών, αντίκρυσε ξανά το φως της ημέρας, 60 ώρες μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Οι διασώστες, συνεχίζοντας το σωτήριο έργο τους, τον ανέσυραν από τα συντρίμμια του σπιτιού του και αυτό που τους συγκλόνισε είναι ότι κρατούσε μια τούφα από τα μαλλιά της μητέρας του, η οποία είναι άγνωστο αν τα έχει καταφέρει.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του, ενώ οι προσευχές όλων είναι μαζί του.

Pin It on Pinterest

Share This