Ακόμα ένα θαύμα ζωής στην Τουρκία – Ζωντανή βρέθηκε μητέρα με το 5χρονο παιδάκι της μετά από 68 ώρες

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και πρέπει να πεθαίνει σε περιπτώσεις όπως η τραγωδία της Τουρκίας όσο και της Συρίας. Όσο οι ώρες περνούν οι αγωνία κορυφώνεται για να βρεθούν άνθρωποι ζωντανοί μέσα από τα ερείπια. Οι διασώστες από την πρώτη στιγμή δίνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να απεγκλωβίζουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν. Όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα, όπως αυτό που συνέβη σήμερα, 3 μέρες μετά τον φονικό σειμό. Την ευχάριστη είδηση μετέφερε η Daily Mail και αφορά τη διάσωση μιας 33χρονης μητέρας με το 5 χρονών αγοράκι της, αφού παρέμειναν κάτω από τα συντρίμμια για 68 ώρες.

Η 33χρονη Σεράπ Τοπάλ και ο γιος της, Μεχμέτ Χαμζά Τοπάλ, εγκλωβίστηκαν στα ερείπια του σπιτιού τους στο Καχραμάνμαρας μετά το πρώτο «χτύπημα» του εγκέλαδου μεγέθους 7.8 Ρίχτερ.

Η μητέρα και το παιδί, καλυμμένοι από σκόνη και συντρίμμια, είδαν τους Βρετανούς εθελοντές της SARAID και τους Γερμανούς διασώστες της At Fire να τους σώζουν τα ξημερώματα της Πέμπτης (9/2), λίγο πριν το κρίσιμο «παράθυρο» των 72 ωρών που θεωρείται καθοριστικό για την ανεύρεση επιζώντων.

Pin It on Pinterest

Share This