TOURISM AWARDS 2014 – Βράβευσή της ροδίτικης εταιρίας Trinity Vision για το Cabs.gr

Μέσα σε έντονο κλίμα χαράς και αισιοδοξίας το σύστημα διαχείρησης στόλου ταξί CABS.GR, προϊόν της ροδίτικης εταιρίας Trinity Vision, βραβεύθηκε με το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Technology Infrastructure Transformation, στα Tourism Awards 2014 τα οποία  διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο του Τravel, Hospitality & Leisure. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της Trinity Vision, η Account Manager της εταιρίας, Κλεοπάτρα Τσιτσιπά.

Στην τελετή απονομής των Βραβείων Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Απριλίου στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace, παρευρέθηκε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας μας Βαγγέλης Αφαντενός καθώς και περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς τουρισμού στην χώρα μας.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου, ενώ τα βραβεία απένειμαν στους νικητές: ο κ. Χρήστος Πάλλης, Πρόεδρος του ΕΟΤ, ο κ. Nίκος Σκουλάς, τέως Υπουργός Τουρισμού και Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων, ο κ. Γιώργος Βερνίκος, Αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ, ο κ. Γιώργος Μπρούλιας, Πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών, ο κ. Αλέξανδρος Λαμνίδης, Γενικός Διευθυντής του ΣΕΤΕ, ο κ. Κωνσταντίνος Στεφανακίδης, Διευθυντής ΟΤΕΚ Αναβύσσου, ο κ. Γιώργος Τσακίρης, Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ο κ. Άγγελος Ρούβαλης, Πρόεδρος του ΣΕΟ, ο κ. Γιώργος Καλούδης, Γενικός Διευθυντής «Συμμαχία για την Ελλάδα», η κα. Mαρία Μάρακα, Γενική Διευθύντρια Ανάπτυξης του ΕΟΤ, οι κ.κ. Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, Ιndustry Head και Δημήτρης Κόσσυφας, Head of Travel της Google Greece, ο κ. Γιώργος Δρακόπουλος, Ειδικός Σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, η κα. Άντζελα Κατσένη, European Social Manager της Globe One, ο κ. Ιωσήφ Πάρσαλης, Γενικός Διευθυντής της Marketing Greece, ο κ. Βασίλης Λινάκης, Technical Director της Linakis Digital, η κα. Μαρία Θεοφανοπούλου, Εκδότρια του Greek Travel Pages, η κα. Αγγελική Βαρελά, Γενική Διευθύντρια του ΕΟΤ, ο κ. Μίλτος Καρούμπας, Πρόεδρος του Chef’s Club, ο κ. Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ, ο κ. Νικόλαος Γ. Τραυλός, Πρύτανης του ALBA και η κα. Μαρία Λεκάκου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν με την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ ενώ τη διοργάνωση ανέλαβε η εταιρία την Boussias Communications και το περιοδικό Hotel & Restaurant, με την Ευγενική Υποστήριξη του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Marketing Greece, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) και του Σύνδεσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων.

Χρυσός Χορηγός των βραβείων ήταν η Globe One Digital και Χορηγοί η GOOGLE και η Linakis Digital. Υποστηρικτές το ALBA, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η ΔΕΠΑ και η  Eurobank.

Αισθανόμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που δημιουργήσαμε ένα από τα κορυφαία τουριστικά προϊόντα, που συντελεί στην παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τους ανθρώπους που επιλέγουν τη χώρα μας για τις διακοπές τους.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Συνεταιρισμό Ραδιοταξί Ρόδου R.T.L.S που μας έδειξε τον δρόμο, καθώς και στους συνεταιρισμούς ταξί σε Κω, Χερσόνησο, Κέρκυρα, Ελούντα και Άγιο Νικόλαο που εμπιστεύθηκαν και αγκάλιασαν ήδη την πλατφόρμα μας CABS.GR.

Η βράβευση αυτή είναι το κίνητρο για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι!

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ του Rodosreport για το Cabs.gr

Pin It on Pinterest