Το βλέμμα το Ρώσου στρατηγού όταν διατάζεται να ετοιμάσει τα πυρηνικά(βίντεο)

Για ακόμα μια φορά η Ρωσία τραβάει το σκοινί σε μια ρευστή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Ουκρανία. Ο Πούτιν δεν δίστασε να επιτεθεί σε ομόδοξους γείτονες εξαπολύοντας μια μεγάλη επίθεση απο πολλές πλευρές κατά ενός κράτους που θέλει να αποκοπεί απο τη Ρωσική επιρροή.

Φυσικά πολλά είναι είναι και τα λάθη της Ουκρανίας με τους νεοναζί του τάγματος Αζοφ που δρούσαν σχεδόν ανενόχλητοι κατά των Ρωσόφωνων αλλά και κατά Ελληνόφωνων στα σύνορα με την Ρωσία.

Για αυτό άλλωστε όταν ανακοινώθηκε απο τον Πούτιν η ανεξαρτησία τους ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς στο Ντονέτσκ και και το Λουγκάνσκ.

Φυσικά αυτό δεν δικαιολογεί την γενικευμένη επίθεση κατά του Ουκρανικού λαού αφού με πρόσχημα την ανεξαρτησία των δυο περιοχών, εισβάλει σε όλη την Ουκρανία οπου κάθε άλλο παρά επιθυμητός είναι ο Πούτιν.

Ο Πούτιν αν ενδιαφερόταν για την ασφάλεια των Ρωσόφωνων θα σταματούσε εκεί, αντιθέτως θέλει τον πλήρη έλεγχο της Ουκρανίας που έχει επιλέξει έναν διαφορετικό δρόμο με τον λαό της, αδιαφορώντας οτι ο λαός της Ουκρανίας δεν τον θέλει και θέλει έναν πιο προοδευτικό δρόμο στα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Σήμερα στην παράνοια που ακολουθεί φέρνοντας τον πόλεμο στην Ευρώπη κάνει ακόμα ένα βήμα παρακάτω και διατάζει την ετοιμότητα των πυρηνικών όπλων. Ενώ δεν διστάζει να απειλήσει την Σουηδία και Φινλανδία να μην ενσωματωθούν στο ΝΑΤΟ , θεωρώντας πως όσες χώρες συνορεύουν με την Ρωσία πρέπει να είναι υποχείρια του και ελεγχόμενες και φυσικά να ζητούν την άδεια του.

Ένα αντίστοιχο παράδειγμα παράνοιας είναι ο Τούρκος γείτονας , που ζητά να αποστρατικοποιήσουμε τα νησιά για να μην νιώθει απειλή και φυσικά να τα καταλάβει.

Το αμήχανο και παγωμένο βλέμμα του Ρώσου Στρατηγού που ξεροκαταπίνει όταν διατάζεται να ετοιμάσει την πυρηνική δύναμη της Ρωσίας, λέει πολλά.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This