Το τελευταίο μήνυμα 20χρονης influencer πριν πεθάνει από καρκίνο – Η Elena Huelva είχε διαγνωστεί με σάρκωμα Ewing

Την τελευταία της πνοή άφησε η Ισπανίδα influencer Elena Huelva, σε ηλικία μόλις 20 ετών. Η κοπέλα είχε διαγνωστεί με σάρκωμα Ewing σε ηλικία 16 ετών. Η οικογένεια της κοπέλας επιβεβαίωσε τον θάνατό της μέσω ενός Instagram Story που κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό της Huelva, την Τρίτη, σύμφωνα με την El Mundo. Η ίδια είχε φροντίσει να αφήσει ένα τελευταίο μήνυμα στους ακολούθους της της για όλο αυτό το δύσκολο ταξίδι με την υγεία της, πριν φύγει.

«Από σήμερα το πρωί, η Elena χορεύει για σένα και σε κοιτάζει από το αστέρι της. Σας ευχαριστούμε για όλα», έλεγε το μήνυμα της οικογένειάς της μαζί με το hashtag που χρησιμοποιούσε συχνά η Huelva στα social media: #misganasganan.

Νωρίτερα η Huelva ανάρτησε ένα μήνυμα αγάπης στα Stories της στο Instagram που έλεγε απλώς, «Σας αγαπώ…». Ήταν το τελευταίο της μήνυμα. Λίγο πριν πεθάνει, η σταρ των social media είπε στους θαυμαστές της ότι πάλευε καθώς συνέχιζε να καταγράφει τη καθημερινότητά της με τον καρκίνο.

Η 20χρονη δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα χέρια της να κρατούν τα χέρια των αγαπημένων της και μοιράστηκε ένα μήνυμα στη λεζάντα γραμμένη στα ισπανικά.

«Σήμερα δεν ξύπνησα με τον καλύτερο τρόπο. Στην πραγματικότητα, τίποτα καλό, πολύ τρόμος. Αυτές είναι πολύ δύσκολες μέρες, γίνονται όλο και πιο περίπλοκες, αλλά όπως ξέρεις είμαι πιο δυνατή και πιο περίπλοκη 😜. Θέλω να ξέρετε ότι έχω ήδη κερδίσει, εδώ και πολύ καιρό. Συνεχίζουμε. Πάντα ✨» έγραψε στην τελευταία συγκινητική ανάρτησή της.

Τον Δεκέμβριο του 2019, η Huelva ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

Πριν από έναν μήνα, στις αρχές Δεκεμβρίου του 2022, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα. «Βρήκαν πως ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί στην τραχεία μου, το οποίο είναι πολύ επικίνδυνο, όπως ξέρετε, γιατί από εκεί αναπνέουμε. Δεν χρειάζεται να πω πολλά περισσότερα.»

Pin It on Pinterest

Share This