Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Όμιλος Inner Wheel Ρόδου – Προτεραιότητες και στόχοι του Ομίλου για το 2018

Με μεράκι, θέληση, πείσμα και προ πάντων με όραμα για δράσεις γεμάτες αγάπη, καλοσύνη και πρόοδο και το 2018 το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου έθεσαν τις προτεραιότητες και τους στόχους τους για τη νέα χρονιά, στο πλαίσιο της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, στο σπίτι του ιδρυτικού μέλους του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου και προ προέδρου κας Ισμήνης Υψηλάντη.

Η πρόεδρος του Ομίλου κα Βεατρίκη Σέρβου ξεκινώντας τον καθιερωμένο χαιρετισμό της με τις θερμότερες ευχές για υγεία, για μία καλή και δημιουργική χρονιά, προέβη σε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, μιας Inner Wheel ικής χρονιάς δημιουργικής και επιτυχημένης, πλούσιας σε δράσεις, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων:

«Για να επιτύχουμε όλα αυτά βοηθήσαμε όλες, η κάθε μία από εμάς από τη δική της θέση και όλες μαζί για έναν σκοπό, τη στήριξη και αλληλεγγύη των συνανθρώπων μας. Και έτσι θα συνεχίσουμε, ενωμένες, με προσήλωση στους στόχους που έχουμε θέσει και για τη νέα χρονιά.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας ακόμα πιο δυναμικά και την καινούρια χρονιά προς την κατεύθυνση της υλοποίησης του μηνύματος της προέδρου του Διεθνούς Inner Wheel για την Inner Wheel ική χρονιά 2017-2018 «Αφήστε μία κληρονομιά».

Θα ήθελα επίσης να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της Ροδιακής κοινωνίας και τους τοπικούς επιχειρηματίες, που στήριξαν και στηρίζουν δυναμικά όλες αυτές τις δράσεις και τους σκοπούς του Ομίλου μας. Η συμβολή τους είναι ουσιαστική και πολύτιμη και τους ευχαριστούμε θερμά για όλα».

Στη συνέχεια η κα Σέρβου αφού ευχαρίστησε την οικοδέσποινα, ιδρυτικό μέλος του Ομίλου και προ πρόεδρο, κυρία Ισμήνη Υψηλάντη για τη ζεστή φιλοξενία και τη βοήθειά της στην υλοποίηση αυτής της όμορφης εκδήλωσης, της απένειμε τιμητική διάκριση ως αναγνώριση για τη συνολική προσφορά της στον Όμιλο.

Τιμητική διάκριση απένειμε και στο μέλος και προ πρόεδρο κα Λουτσίλα Γιαννίκη, ως αναγνώριση της συγγραφικής της δραστηριότητας και της προσφοράς της στο κοινωνικό σύνολο.

Στη συνέχεια προχώρησαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με τη νυν πρόεδρο του Ομίλου να βρίσκει το φλουρί και να αναδεικνύεται η τυχερή της χρονιάς που έρχεται, μιας χρονιάς που περιλαμβάνει πληθώρα στοχευμένων δράσεων προς την κατεύθυνση της υλοποίησης των στόχων του Διεθνούς Inner Wheel, στα βήματα της προσφοράς, της φροντίδας και της συμπαράστασης σε αδύναμους συμπολίτες μας, σε σχολεία, νοσοκομεία και γενικότερα στην κοινωνία της Ρόδου.

Pin It on Pinterest

Share This