Αφιέρωμα στην Αστυπάλαια στην Ολλανδική Αγορά

Αφιέρωμα στην Αστυπάλαια έκανε πρόσφατα το κορυφαίο ταξιδιωτικό website της ολλανδικής αγορά www.Griekenland.net . Με πλούσιο φωτογραφικό υλικό ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του κ. BasWanrooijπεριγράφει τις ομορφιές του νησιού στους πολυάριθμους αναγνώστες του που ενδιαφέρονται για ελληνικούς προορισμούς.

Το Griekenland.net ιδρύθηκε πριν 17 χρόνια και αριθμεί 2.500 μοναδικούς χρήστες καθημερινά, δηλαδή πάνω 1.700.000 μοναδικούς χρήστες ετησίως ενώ και στα socialmedia (facebook&Twitter) διαθέτει 43.000 ενεργούς χρήστες που έχουν ταξιδέψει ή θα ήθελαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Είναι το πλέον καθιερωμένο website στην Ολλανδία αφού έχει κερδίσει την δεύτερη θέση στο Travvies Travel WebsiteAwards(http://www.travvies.com).

Το συγκεκριμένο αφιέρωμα ( https://griekenland.net/griekse-eilanden/astypalea/) εντάσσεται στη γενικότερη καμπάνια που έχει αναλάβει για τον Δήμο Αστυπάλαιας ο όμιλος MTCGROUPμε τη συνεργασία της Μαρίας Τζάννου/TheStoryTailors και προέκυψε μετά από προγραμματισμένη συνάντηση του δημοσιογράφου με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού του νησιού κυρία Μαρία Καμπούρηη οποία δήλωσε:

«Με τον κύριο Wanrooij είχα την ευκαιρία να γνωριστώ τον Δεκέμβριο στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της εκδήλωσης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που, πέρα από την προβολή της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ο σημαντικός αυτός φιλέλληνας δημοσιογράφος μου έδωσε την ευκαιρία να του παρουσιάσω το νησί μας και να κερδίσω τον ενθουσιασμό του, πράγμα που αποτυπώνεται στο εκτενές του άρθρο».

Pin It on Pinterest

Share This