Τηλέμαχος Καμπούρης: Και εμείς αναλάβαμε τα χρέη προηγούμενων Δημοτικών Αρχών

Αυτές τις υποχρεώσεις αναλάβαμε και αυτές κληθήκαμε να εξυπηρετήσουμε είπε ο Τηλέμαχος Καμπούρης για το θέμα των οικονομικών του Δήμου. Πολύ φοβάμαι οτι θα ξανακούσουμε οτι δεν υπάρχουν λεφτά και θα ποινικοποιήσετε πάλι την πολιτική ζωή.

Δεν σταματήσαμε να πληρώνουμε υποχρεώσεις και εμείς ανέφερε ο Τηλέμαχος Καμπούρης που παραλάβαμε απο τους προηγούμενους. Προχωρήσαμε και εμείς σε δάνεια και συμφωνίες με πιστωτικά ιδρύματα για να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις που παραλάβαμε.

Παράλληλα είχαμε κρατικές αναστολές πληρωμών απο τον κορωνοιοό, αύξηση του κόστους ηλεκτρικού ρεύμα που έφτασε σε τριπλάσια ποσά με αποτέλεσμα να πληρώνουμε 10 εκατομμύρια για ρεύμα.

Πληρώναμε και τεράστια ποσά ακόμα και για το ρεύμα στην ΔΕΥΑΡ. Χάσαμε και έσοδα παράλληλα όπως απο τις παραλίες που τις πήρε το κράτος .

Πως να εισπράξει ο Δήμος όταν άρθηκαν οι πληρωμές επι κορωνοιού και δεν είχαμε έσοδα.

Εχω ακούσει τον Δήμαρχο να καυχιέται οτι έπαιρνε τις μεγαλύτερες χρηματοδοτήσεις , αν υπήρχε κακοδιαχείριση τότε είναι συνυπεύθυνός και ο Δήμαρχος που προΐστατο της υπηρεσίας αυτής.

Διαβάστε επίσης: “Άγνοια” Δήλωνε Χθές Ο Κολιάδης Για Τους Όρους Δόμησης Στην Μαρίνα – “Βρεγμένη Γάτα” Ο Χαλκιάς

Διαβάστε επίσης: Τα σχολιανά του άκουσε ο Τάσος Σπανός απο τον Δήμαρχο – Θα έπρεπε να ντρέπεστε που είναι καταχρεωμένος ο Δήμος – Τακτοποιήστε τις οφειλές σας στην ΔΕΥΑΡ !

Διαβάστε επίσης: Την Ώρα Που Κάποιοι Απεργάζονται Την Μείωση Των Ελαφιών – Ένας Μαχητής Των Πυρκαγιών Επέτρεψε Σπίτι Του !

Διαβάστε επίσης: Τα Περίεργα “Πάρε-Δώσε” Της Δημοτικής Αρχής Με Την Μαρίνα Και Ο Ρόλος Του Αντιδημάρχου Οικονομικών

Pin It on Pinterest