Τι αναφέρει ο Πρόεδρος της κοινότητας Αρχαγγέλου για τα κρούσματα στο χωριό του

Στις δύσκολες στιγμές που περνάε ο καθένας και η καθεμία από εμάς, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας,κάνοντας χρήση του θεσμικού μου ρόλου, ως πρόεδρος της κοινότητας Αρχαγγέλου και να σας πω, ότι η κατάσταση σχετικά με την πανδημία
Covid-19,στη κοινότητα μας είναι ελεγχόμενη.


Όλα τα κρούσματα είναι υπό έλεγχο δεν ξεπερνούν το μονοψήφιο αριθμό, βρίσκονται σε καραντίνα και δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.


Έκκληση απευθύνω σε όλους μας, να τηρούμε όλα τα υγειονομικά μέτρα, να φοράμε τη μάσκα μας υποχρεωτικά και να προσέχουμε κρατώντας αποστάσεις.


Δημοσιεύσεις για στημένη πανδημία είναι ανεπίτρεπτες, ας δούμε τι γίνεται
στις Μ. Ε. Θ των νοσοκομείων της χώρας, ας δούμε τον αγώνα των γιατρών, ας δούμε ότι θύματα της πανδημίας είναι και γιατροί και ας αναλογισθουμε όλοι τις ευθύνες μας.
Εύχομαι καλή ανάρρωση σε όλους τους ασθενείς και σύντομα με την ατομική ευθύνη που φέρει ο καθένας μας, να επιστρέψουμε στη κανονικότητα,στο εργασιακό μας χώρο, στην εκκλησία, στη καφετέρια, χώρους εστίασης, γυμναστήρια, αγορά και όπου αλλού επιθυμεί ο καθένας και η καθεμία.


Ειδικα στους νέους και νέες μας προτείνω υπομονή και ηρεμία να περάσει η δύσκολη φάση, να γιορτάσουμε τα πολυπόθητα Χριστούγεννα της ελπίδας και της αγάπης.
Εμείς ως τοπική αυτοδιοίκηση θα συνεχίσουμε να κινούμαστε στο χρώμα
το εορταστικό, να είναι όλα έτοιμα πριν από τα Χριστούγεννα.


Στολίδια, χρώματα, φως, γιορτινές μουσικές και καθετί εορταστικό θα πάρουν σημαίνοντα ρόλο πολύ σύντομα, για να αλλάξουν την ψυχολογία μας και να μας δώσουν αισιοδοξία για το μέλλον!!!

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest