Το θέμα των παράνομων μεταφορών, αντικείμενο συνάντησης του Χρήστου Μπάρδου με τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης

Το τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας,  βρίσκεται σε συνεχή  συνεργασία με όλους τους φορείς που εποπτεύει, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους

 

Mε τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Μεταφορών και Επικοινωνιών Δωδεκανήσου, Χρήστο Μπάρδο, συναντήθηκαν χθες, Τετάρτη,  τα μέλη του Δ.Σ του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Δημόσιας Χρήσης ΄΄ΡΟΔΟΣ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ΄΄, αποτελούμενο από τους  Στυλιανού Κωνσταντίνο, πρόεδρο, Κέφαλο Μιχάλη, γενικό γραμματέα και Γιαλλούση Εμμανουήλ β’ ταμία.

Συζητήθηκε το θέμα των παράνομων μεταφορών από οδηγούς που δε διαθέτουν την απαιτούμενη άδεια, με αποτέλεσμα να πλήττεται το εισόδημα των νόμιμων εκπροσώπων του κλάδου. Αποφασίστηκε η διενέργεια ελέγχων από μεικτό κλιμάκιο σε τακτά χρονικά διαστήματα για την πάταξη του φαινομένου.

Επίσης, αναφέρθηκε  το ζήτημα μεταφοράς υπέρβαρου φορτίου , ειδικά τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα , με συνέπεια την πρόκληση ατυχημάτων.

Αποφασίστηκε από κοινού με τα μέλη του συνδέσμου η παρατήρηση και καταγραφή των παρανόμων στο δίκτυο προς τη Νότια Ρόδο, ώστε να δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες στους αρμόδιους φορείς ελέγχου.

Το Δ.Σ του Συνδέσμου ενημέρωσε τον κύριο Μπάρδο  ότι θέτει στη διάθεση των αρμοδίων οργάνων της Περιφέρειας τα φορτηγά του για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.

Ο κύριος Μπάρδος τους διαβεβαίωσε ότι έχουν ήδη γίνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Περιφερειακό δίκτυο με τη βοήθεια της Τροχαίας, ώστε να διευκολύνεται η κυκλοφορία σε ώρες αιχμής την καλοκαιρινή περίοδο.

Το τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών Δωδεκανήσου βρίσκεται σε συνεχή  συνεργασία με όλους τους φορείς που εποπτεύει, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.  

 

Pin It on Pinterest

Share This