Θεατρική παράσταση « Ο Σέρλοκ Χολμς και ο σκύλος των Μπάσκερβιλ» στο Δημοτικό Θέατρο

To παράρτημα Ρόδου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, στο πλαίσιο διοργάνωσης εκδηλώσεων, με σκοπό την ενίσχυση του μεγάλου φιλανθρωπικού του έργου, διοργανώνει στη πόλη μας μετά από δύο συνεχόμενες σεζόν στη σκηνή του θεάτρου Αμιράλ, τη μεγάλη και γνωστή επιτυχημένη θεατρική παράσταση « Ο Σέρλοκ Χολμς και ο σκύλος των Μπάσκερβιλ».

Μια κωμωδία – θρίλερ των Steven Canny & John Nicholson βασισμένη στην ιστορία του Sir Arthur Conan Doyle.
Η παράσταση αυτή υπόσχεται άφθονο γέλιο συνδυάζοντας στοιχεία θρίλερ και κωμωδίας. Ο ξακουστός ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς αυτή τη φορά παλεύει μεταξύ λογικής και δεισιδαιμονίας και καταπιάνεται με σκοτεινές δυνάμεις και μεταφυσικά φαινόμενα που ξεπερνούν ακόμη και τη δική του οξυδέρκεια. Τρεις νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί, οι Νικόλας Αγγελής, Αργύρης Γκαγκανής και Ζήσης Ρούμπος τολμούν, μέσα από υπεράνθρωπες δοκιμασίες, θανατηφόρες παγίδες, ανομολόγητα πάθη και 18 ρόλους, υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Γιώργου Οικονόμου, να τα παίξουν όλα για όλα για να λύσουν το γρίφο του Σκύλου των Μπάσκερβιλ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Γιώργος Καλαμαντής

Σκηνοθεσία: Γιώργος Οικονόμου

Σκηνικά – Κοστούμια: Κώστας Βελινόπουλος

Φωτισμοί: Γιάννης Δρακουλαράκος

Ηχητική Επιμέλεια: Βασίλης Κορρές

Χορογραφία: Χριστιάνα Κουλιζάκη

Βίντεο: Παντελής Τσιαχρής

Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Οικονόμου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Παναγιώτης Καφούσιας

Παίζουν: Νικόλας Αγγελής, Αργύρης Γκαγκάνης, Ζήσης Ρούμπος

Δημοτικό θέατρο Ρόδου

Δευτέρα 28 και Τρίτη 29 Απριλίου ώρα 21.00

Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων καθημερινά από ώρα 10.00 – 15.00 στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου και όλη μέρα στο κατάστημα  Xmusicland του κ. Χαρίτου στα 100 μαγαζιά.

Pin It on Pinterest