Κ.Ταρασλιάς : Πίσω απο τους εκβιασμούς και τα δημοσιεύματα βρίσκεται η παράταξη Χατζηδιάκου

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Χατζή, Κώστας Ταρασλιάς, έβαλε χθες το βράδυ “φωτιά” στο προεκλογικό τοπίο του δήμου της Ρόδου στην προεκλογική εκπομπή του Αιγαίο Tv με την δημοσιογράφο Ρένα Βενιανάκη, αφού κατονόμασε την παράταξη Χατζηδιάκου υπαίτια για αποχωρήσεις υποψήφιων συμβούλων απο την παράταξη ΡΟΔΗ. Μίλησε για ανθρώπους υπεράνω υποψίας που εκβιάζουν υποψηφίους με αποτέλεσμα να αποχωρούν από τον συνδυασμό.

Ο Βασίλης Ψυλλάκης που παραβρισκόταν απο την παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου του επιτέθηκε και ζήτησε να κατονομάσει τα πρόσωπα διαφορετικά πρόκειται για λάσπη. Μάλιστα ο κ. Ταρασλιάς συνέδεσε την καταγγελία αυτή και με τα γνωστά δημοσιεύματα. Ο κ. Ταρασλιάς είπε ακόμη, χωρίς να κατονομάζει παράταξής, οτι κάποιοι εξαγόρασαν υποψήφιους συμβούλους…Το επιτελείο Χατζηδιάκου παρακολουθεί απο κοντά την υπόθεση αυτή σχολιάζοντας οτι προς το παρόν ασχολείται μόνο με τον προεκλογικό αγώνα και χαρακτήρισε ως αστείες και ανυπόστατες αυτές τις καταγγελίες. Σύμφωνα με πληροφορίες ίσως και αύριο να υπάρξει παρέμβαση απο την Δικαιοσύνη για να φωτιστούν τα όσα λέγονται και γράφονται.

Σήμερα να υπενθυμίσουμε οτι ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Χατζηευθυμίου σε νεώτερη ανακοίνωση του μιλά για εκβιασμούς που οδηγούν σε αποχωρήσεις υποψηφίων τόσο στο συνδυασμό του όσο και στον συνδυασμό του Στράτου Καρικη. Στην ίδια προεκλογική εκπομπή συμμετείχαν ο Μπάμπης Ευθυμιάδης απο τον συνδυασμό του Γιώργου Υψηλάντη και ο Στέφανος Δράκος απο τον συνδυασμό του Στράτου Καρίκη. Οι τέσσερις υποψήφιοι έκαναν και προβλέψεις για το “ζευγάρι” του δεύτερου γύρου. Ο κ. Ψυλλάκης βλέπει σίγουρα Χατζηδιάκο, ο κ. Ταρασλιάς Χατζή και Χατζηδιάκο, ο κ. Δράκος Καρίκη και Χατζηδιάκο και ο κ. Ευθυμιάδης εκτιμά οτι ο κ. Υψηλάντης παρά τα προγνωστικά, θα καταφέρει να είναι στο β γύρο.

Πηγή verena.gr

Pin It on Pinterest