«Διαδικτυακά Χαρτζιλικώματα» …

Τον νέο όρο «Διαδικτυακά Χαρτζιλικώματα» εισήγαγε στην πολιτική ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος , ρίχνοντας το επίπεδο υπό το φόβο μιας δημοσκόπησης, μέσω της αήθους επίθεσης του στο rodosreport. Σας παραθέτουμε κομμάτι της ανακοίνωσης του:

Η σύγχρονη μέθοδος για διαδικτυακά χαρτζιλικώματα δεν πρόκειται να βρει έδαφος στην περιφερειακή μας παράταξη.” Τι εννοούσε άραγε; Ότι οι δημοσιογράφοι των διαδικτυακών μέσων χαρτζιλικώνονται; Γιατί εμείς θεωρούμε ότι αμείβονταν για την προεκλογική πολιτική προβολή που κάνουν στους υποψηφίους έπειτα από συμφωνίες , κάτι που ορίζει και ο εκλογικός νόμος.

Κάτι όμως σαν να έχει αλλάξει στην άποψη του εδώ και μια μέρα και οι πολίτες μπορούν εύκολα να το δουν κάνοντας μια βόλτα στο… διαδίκτυο !

Στην ίδια ανακοίνωση κατηγόρησε ένα έγκυρο μέσο ενημέρωσης που καθημερινά εμπιστεύονται για την ενημέρωση τους χιλιάδες συμπολίτες μας, πολίτες των οποίων ζητάει τη ψήφο στις προσεχείς εκλογές ότι ζήτησε οικονομική ενίσχυση και επειδή δεν δέχθηκε ο ίδιος , ανήρτησε το μέσο μια ψευδή δημοσκόπηση…

Εμείς θα μιλήσουμε για συνέπεια, υπευθυνότητα και ήθος. Αξίες που πρέπει να διακατέχουν αυτόν που επιθυμεί να διοικήσει τον τόπο μας….

Το Rodosreport το έχουν προτιμήσει κατ΄ επανάληψη για συνεργασία, αρκετοί συνεργάτες του κ. Χατζημάρκου, έτσι με αυτήν την κίνηση εκφοβισμού δεν προσέβαλε μόνο εμάς αλλά και όλους εκείνους για την επιλογή τους…

 

Pin It on Pinterest