Στα χωριά της Ρόδου περιόδευσαν ο Γιάννης Μαχαιρίδης και ο Δημήτρης Κρητικός

Με χαμόγελα, αγκαλιές και φιλιά, υποδέχθηκαν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννη Μαχαιρίδη και τον υποψήφιο Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Δημήτρη Κρητικό, σε Απόλλωνα, Πλατάνια, Ελεούσα, Διμυλιά και Μαριτσά, το απόγευμα της 9ης Μαΐου 2014. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, μαζί με τον υποψήφιο χωρικό Αντιπεριφερειάρχη και συνοδεία υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων, έγιναν αποδέκτες της αγάπης των πολιτών, που τους υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη.

Η περιοδεία του επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννη Μαχαιρίδη και του υποψηφίου Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Δημήτρη Κρητικού, ξεκίνησε από το χωριό Απόλλωνα της Ρόδου, όπου είχαν σειρά επαφών και συναντήσεων με πολίτες και ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ συνομίλησαν και με προσωπικό κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου. Οι δύο τους, μαζί με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, και στη συνέχεια βρέθηκαν στον 1ο Γυναικείο Αγροτουριστικό και Αγροβιοτεχνικό Συνεταιρισμό Απολλώνων, όπου θαύμασαν και εξήραν το έργο που επιτελούν οι Απολλωνιάτισσες.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, μαζί με τον υποψήφιο χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Δημήτρη Κρητικό και παρουσία υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας», επισκέφθηκαν ακόμη τα Πλατάνια, την Ελεούσα, τη Διμυλιά και τα Μαριτσά, όπου είχαν σειρά επαφών με τους κατοίκους των χωριών, τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και παντός τύπου μαγαζιών, μέσα σε εξαιρετικό φιλικό κλίμα. Οι ίδιοι, ενημερώθηκαν για τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους των χωριών της Ρόδου, ενώ εκείνοι με τη σειρά τους, αναγνώρισαν στο πρόσωπο του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, το μεγάλο και διαχρονικό έργο που έχει επιτελέσει στα νησιά, κρίνοντας ως δεδομένη την επιτυχία του και στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου.

Pin It on Pinterest