Συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου με ομιλητή τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Kadir Has της Κωνσταντινούπολης  κ. Δημήτρη Τριανταφύλλου

Την Πέμπτη 21/02/19 στις 21:00 μμ στο ξενοδοχείο Mediterranean  θα πραγματοποιήσουμε πανηγυρική συνεστίαση με ομιλητή τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Kadir Has της Κωνσταντινούπολης  κ. Δημήτρη Τριανταφύλλου  και θέμα ομιλίας «Αντιμετωπίζοντας την έλλειψη εμπιστοσύνης στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις» .

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή (e-mail  [email protected])

Το κόστος του δείπνου είναι 20,00 ευρώ 

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα,

Ο Δημήτρης Τριανταφύλλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Από το 2010 βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη όπου είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Kadir Has και Διευθυντής του Κέντρου Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του ιδίου πανεπιστημίου. Κατέχει Β.Α. στα γνωστικά αντικείμενα «Πολιτική Επιστήμη» και «Ιστορία» από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Berkeley και τους τίτλους του Μ.Α. και του Ph.D. στις Διεθνείς Σχέσεις από το Fletcher School of Law and Diplomacy του Πανεπιστημίου Tufts.

Στο παρελθόν ήταν Επίκουρος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2006-2010). Ήταν επίσης Γενικός Διευθυντής στο Διεθνές Κέντρο Μελετών Ευξείνου Πόντου (ΔΙΚΕΜΕΠ) (2006-2010). Είχε εκτελέσει καθήκοντα Ειδικού Συμβούλου στο Υπουργείο Εξωτερικών (2004-2006). Επίσης ήταν ερευνητής (Senior Research Fellow) στο Ελληνικό Παρατηρητήριο (Hellenic Observatory) του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου του London School of Economics and Political Science (2003-2004), στο Ινστιτούτο Μελετών Ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Παρίσι, 2001-2003) και στο Ινστιτούτο Μελετών Ασφάλειας της Δυτικοευρωπαϊκής Ένωσης (Παρίσι, 1999-2001). Από το 1996 έως το 1999 κατείχε τη θέση του Υποδιευθυντή στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ). Είναι Επιμελητής (Associate Editor) στο Journal of Southeast European and Black Sea Studies. Επίσης, είναι μέλος του Ελληνοτουρκικού Φόρουμ.