Ο Μαραθώνιος Ρόδου 2019 στηρίζει τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Τρέξτε και στηρίξτε  τον Ερυθρό Σταυρό & τους  Εθελοντές Σαμαρείτες

Φέτος, με μεγάλη χαρά  ανακοινώνουμε ότι οι δρομείς μας έχουν την ευκαιρία να κάνουν ακόμα πιο ουσιαστική τη συμμετοχή τους  στο Μαραθώνιο Ρόδου 2019, στηρίζοντας την συγκέντρωση χρημάτων προς όφελος της επίσημης φιλανθρωπικής δράσης  του Μαραθωνίου Ρόδου για το 2019, την υποστήριξη του Ελληνικού  Ερυθρού Σταυρού, Περιφερειακό Τμήμα Ρόδου / Σώμα Εθελοντών  Σαμαρειτών, διασωστών και ναυαγοσωστών, για την αγορά ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED).

Πώς λειτουργεί;

1. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί “Fundraise” παρακάτω για να επισκεφθείτε τη ειδική σελίδα του Μαραθωνίου Ρόδου στην fundraising ηλεκτρονική πλατφόρμα  GivenGain.

2. Εκεί μπορείτε κάντε κλικ στο ” START FUNDRAISING” για να ξεκινήσετε την δική σας καμπάνια σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, ακολουθώντας τις οδηγίες.

3. Μόλις ολοκληρωθεί, μοιραστείτε το νέο σύνδεσμο της καμπάνιας σας με  όλους τους γνωστούς σας και καλώντας τους να κάνουν την δωρεά τους.

4 Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε μια από τις καμπάνιες που ήδη τρέχουν από άλλους δρομείς και υποστηρικτές  και να κάνετε απλώς εκεί την δωρεά σας.

Καλή τύχη & σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη !