Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις καθημερινά στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό – Θέρμαι (φωτο)

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον απο τον κόσμο συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο Χριστουγεννιάτικο χωριό με τον κόσμο να ανταποκρίνεται θετικά στην επιλογή το νέου χώρου.

Καθημερινά γίνονται επεμβάσεις στο νέο χώρο ώστε να διορθωθούν προβλήματα που εντοπίστηκαν τις προηγούμενες μέρες και να γίνει ο χώρος όσο πιο λειτουργικός γίνεται.

Σε επικοινωνία του Rodosreport με τον πρόεδρο του ΔΟΑΠΑΡ Αλέξανδρο Κολιάδη, τέθηκαν ερωτήματα για τις όποιες δυσλειτουργίες παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της συναυλίας των Stavento – Αδάμου και για την επικείμενη μεγάλη συναυλία με τους Γιάννη Γιοκαρίνη, Νίκο Ζιώγαλα, Γιάννη Μηλιώκα και Λάκη Παπαδόπουλο στις 26 του μήνα που αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου.

Ο κ.Κολιάδης δεσμεύθηκε πως θα αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο τρόπο τα όσα προβλήματα προέκυψαν και ταλαιπώρησαν κάποιους συμπολίτες μας, καθώς η συγκέντρωση του κόσμου ήταν εξαιρετικά μεγάλη προς έκπληξη όλων, αυτό ήταν ευχάριστο γιατί ο κόσμος ανταποκρίθηκε στις εκδηλώσεις μας με ενθουσιώδη τρόπο και για αυτό οφείλουμε και ήδη δουλεύουμε σε λύσεις για την καλύτερη δυνατή διαχείριση του κόσμου είπε μεταξύ άλλων.

Οι εκδηλώσεις πάντως συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον απο τον κόσμο που κατεβαίνει να γιορτάσει στο κέντρο της πόλης και να απολαύσει τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο που συνεχώς αναβαθμίζεται.

Χθες, στον χώρο του Θέρμαι παρουσιάστηκε ένα αφιέρωμα στον Νίκο Παπάζογλου με ντόπιους καλλιτέχνες .

Δείτε τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που ακολουθούν εως τις 8 Ιανουαρίου :

Pin It on Pinterest

Share This