Συνάντηση Δ. Κρητικού και μελών της παράταξης με αντιπροσωπεία του «Σπιτιού της  Ευρώπης»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ροδίων Δημήτρης Κρητικός, και τα μέλη της  παράταξης «Ρόδος Αξιών», Γιώργος Σάββενας Αρχιτέκτονας, Μηνάς Ηλιακώστας επιχειρηματίας, Ιωάννης Βογιατζής Ηλεκτρολόγος μηχανολόγος και μηχανικός υπολογιστών, Παντελής Προυσάλογλου Προγραμματιστής έξυπνων κτηρίων και Σταύρος Παραλούσης Υποστράτηγος ε.α Πυροσβεστικού Σώματος, συναντήθηκαν στα γραφεία της παράταξης με αντιπροσωπεία του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Σπιτιού, Μιχάλη Καβουκλή, και τον Ταμία Σταύρο Χρυσοχό.

Η αντιπροσωπεία ενημέρωσε την παράταξη για την ιστορία και τη λειτουργία του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο, τις σημαντικές δράσεις που υλοποιεί καθώς και τους σχεδιασμούς δράσεων για το προσεχές μέλλον. Μάλιστα έγινε αμοιβαία αποδεκτό ότι το Σπίτι της Ευρώπης, μέσα από τις δραστηριότητές του, συμβάλει σημαντικά στη διαφήμιση και την εξωστρέφεια του τόπου μας.

Τα μέλη του Σπιτιού αναφέρθηκαν στην καλή και εποικοδομητική συνεργασία που έχει το Σπίτι διαχρονικά με τις τοπικές αρχές και φορείς, ελπίζοντας ότι αυτή θα συνεχιστεί και αν είναι δυνατόν να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο.

Ο κος Κρητικός και τα μέλη της παράταξης διαπίστωσαν πόσο σημαντική και αναγκαία είναι η συνεργασία του Σπιτιού της Ευρώπης με την εκάστοτε δημοτική αρχή και πρότειναν το Σπίτι να έχει θέση ειδικού συμβούλου για ευρωπαϊκά προγράμματα και τα προγράμματα εξωστρέφειας της κοινωνίας των πολιτών.

Για τη «Ρόδος Αξιών» οι σημαντικές αυτές δράσεις δεν ανήκουν σε καμία

παράταξη, παρά μόνο στους πολίτες.

Στόχος μας είναι στο μέλλον, όχι μόνο να συμβάλλουμε εποικοδομητικά

με τις προτάσεις μας στη συνέχιση αυτής της προσπάθειας, αλλά και να την επεκτείνουμε, από οποιαδήποτε θέση ευθύνης, ο ροδιακός λαός μας κατατάξει.

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This