Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ρόδου με τους Προέδρους της Δημοτικής Ενότητας Καμείρου

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου με τους Προέδρους της Δημοτικής Ενότητας Καμείρου

Ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης Πρωτογενούς Τομέα και Επιχειρηματικότητας κ. Γιώργο Πόκκια, τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα αγροτικής οδοποιίας και πολιτικής προστασίας κ. Αγαπητό Πάλλα και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρη Καραντζιά, πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 19 Νοεμβρίου συνάντηση εργασίας στην Δημοτική Κοινότητα Σορωνής με τους Προέδρους της Δημοτικής Ενότητας Καμείρου.
Στη συνάντηση έγινε εκτενής συζήτηση με τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων για τα προβλήματα της κάθε περιοχής. Συγκεκριμένα τέθηκε:
α) το θέμα των προβλημάτων στους αγροτικούς δρόμους που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή, για το οποίο γίνεται προγραμματισμός για τη βελτίωση του οδοστρώματος σε όλο το αγροτικό δίκτυο της περιοχής
β) το θέμα της συντήρησης και της αντικατάστασης των παιδικών χαρών, για το οποίο ο δήμαρχος ανέφερε ότι θα πρέπει να εκπονηθεί συνολική μελέτη και
γ) θέματα βιολογικού και αποχετευτικού των κοινοτήτων. Σε ότι αφορά το συγκεκριμένο θέμα η ΔΕΥΑΡ προωθεί συνολικά μελέτη για τις ανάγκες των κοινοτήτων, προκειμένου να προχωρήσει σε χωροθετήσεις.
Δ) Τέλος, για την κατασκευή νέων και ολοκλήρωση ημιτελών μελετών αρδευτικών έργων, ανατέθηκε στις Τεχνικές Υπηρεσίες η άμεση διεκπεραίωση τους, ενόψει της ένταξής τους στο πρόγραμμα Ο.Π.Α.Α.Χ ., του επόμενου έτους.
Ο Δήμαρχος εξήγησε στους προέδρους τη δύσκολη οικονομική θέση που βρίσκεται ο Δήμος λόγω της έλλειψης κρατικών χρηματοδοτήσεων, αλλά και της κατάργησης του ΔΗ.ΦΟΔΩ και ζήτησε από εκείνους να συντονίσουν το εργατοτεχνικό προσωπικό τους σε θέματα καθημερινότητας, τόσο ενόψει του χειμώνα, όσο και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Pin It on Pinterest

Share This