Συγχαρητήρια επιστολή του Χατζηδιάκου στον Μητσοτάκη

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Ρόδου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου Φώτης Χατζηδιάκος στο νεοεκλεγέντα Πρωθυπουργό της Ελλάδος κο. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Σας συγχαίρουμε για τη νίκη της παράταξής σας στις εθνικές εκλογές της 07ης Ιουλίου, και την ανάδειξή σας σε Πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων.

Ο Ελληνικός Λαός σας έδωσε καθαρή και ισχυρή εντολή, να συγκροτήσετε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση, και να εφαρμόσετε το Κυβερνητικό Πρόγραμμα το οποίο παρουσιάσατε.

Είμαστε βέβαιοι ότι παρά το δύσκολο έργο το οποίο έχετε μπροστά σας, με τη δύναμη που σας έδωσε η λαϊκή εντολή, αξιοποιώντας τα άξια στελέχη της παράταξής σας, αλλά και αναζητώντας τις ευρύτερες δυνατές κοινωνικές συναινέσεις, θα εργαστείτε σκληρά για την πρόοδο και την ευημερία της πατρίδας μας.

Οι πολίτες του Νοτίου Αιγαίου προσβλέπουν σε μια δίκαιη και ισόρροπη ανάπτυξη, με τη συνταγματική ρήτρα της νησιωτικότητας σημαία των πολιτικών σας, αποδίδοντας στο Νότιο Αιγαίο και στους νησιώτες αυτά που δικαιούνται.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου

Φώτης ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ»

Παράλληλα, ο Δήμαρχος απέστειλε συγχαρητήριες επιστολές σε όλους τους νεοεκλεγέντες βουλευτές του Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στους Δημάρχους καθώς και τον πρώην Διοικητή της ΑΣΔΕΝ που εκλέχθηκαν βουλευτές.