«Στο πνεύμα των Χριστουγέννων το 3ο Γ.Ε.Λ. Ρόδου» με τρεις παράλληλες δράσεις

Τρεις παράλληλες δράσεις πραγματοποιήθηκαν με εξαιρετική επιτυχία για μία ακόμη χρονιά από τους μαθητές και τις μαθήτριες του 3ου ΓΕΛ Ρόδου (Καπνοβιομηχανία). Πιο συγκεκριμένα τη Πέμπτη 21/12/17 μαθητές και εκπαιδευτικοί του ιδρύματος “«Ελπίδα» (Δωδεκανησιακός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες) ” φιλοξενήθηκαν στο 3ο Γ.Ε.Λ. Ρόδου για να παρακολουθήσουν από κοινού τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που ετοίμασαν οι μαθητές του Λυκείου.

Χορωδία των μαθητών έπαιξε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια, οι μαθητές χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και δόθηκαν χριστουγεννιάτικα κεράσματα, ενώ πραγματοποιήθηκε και χρηματική δωρεά στο ίδρυμα.

Τις προηγούμενες μέρες μετά από σχετική προετοιμασία και οργάνωση των μαθητών συγκεντρώθηκαν τρόφιμα προκειμένου να ανακουφίσουν στο μέτρο του δυνατού ανάγκες ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Έτσι ομάδα εκπαιδευτικών και μαθητών «κατέθεσαν» τρόφιμα που είχαν συγκεντρωθεί στο “Κοινωνικό Παντοπωλείο της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ενώ άλλη ομάδα έδωσε χρήματα σε άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του νησιού.

Pin It on Pinterest

Share This