Ευχές Χριστουγέννων απο τον Στράτο Καρίκη

Το φετινό μήνυμα των Χριστουγέννων, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα μας, για τους Έλληνες, για τους συμπολίτες μας, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Μέσα σε αυτό το ζοφερό περιβάλλον που η αβεβαιότητα και το άγχος κυριαρχούν στην καθημερινότητά μας, τα φετινά Χριστούγεννα εύχομαι ολόψυχα να εκπέμψουν μήνυμα αισιοδοξίας, αγάπης, ελπίδας αλληλεγγύης και ειρήνης στον κόσμο.

Εύχομαι στη Ροδίτισσα και στο Ροδίτη υγεία, το υπέρτατο αγαθό για τον άνθρωπο και αισιοδοξία για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, με την προσδοκία οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων  να αποτελέσουν την αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου και να σηματοδοτήσουν την νέα αρχή που όλοι μας έχουμε ανάγκη.

Δεσμευόμαστε ότι οι  προσπάθειες της παράταξής μας θα συνεχιστούν και το νέο έτος, για την πρόοδο του τόπου μας, για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, για ένα καλύτερο αύριο. Θέλουμε η Ρόδος μας να γίνει ξανά δυνατή.

Λίγο πριν ξεπροβάλει η νέα χρονιά, η ανάγκη να δούμε τις γιορτές ως σημείο επανεκκίνησης, είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά.

Με αυτές τις σκέψεις, εύχομαι η γέννηση του Θεανθρώπου να ανάψει μέσα μας ξανά το φως της ελπίδας, ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της Ρόδου μας.

Εύχομαι το 2018 να είναι χρονιά χαράς και αγάπης, να φέρει Υγεία και  Ευημερία σε όλους.

 

Χρόνια Πολλά! 

 

Στράτος Καρίκης

Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης

στο Δ.Σ. Ρόδου

Pin It on Pinterest

Share This