Στα ίχνη των απαγωγέων της μικρής Μαντλίν βρίσκονται οι αρχές

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν που σημειώθηκε το 2007 στην Πορτογαλία όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της.

Αξιωματικοί της Scotland Yard εντόπισαν τρεις βασικούς υπόπτους, μέλη συμμορίας, οι οποίοι διέπραξαν μια απαγωγή πολύ κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν. Σύμφωνα με την ανάλυση δεδομένων των κινητών τους, οι τρεις άντρες έκαναν ένα ασυνήθιστα υψηλό αριθμό τηλεφωνημάτων μεταξύ τους λίγο πριν δηλωθεί η εξαφάνιση της Μαντλίν στο Αλγκάρβε.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι απαγωγείς μεταξύ των οποίων και ένας Πορτογάλος, πραγματοποίησαν και άλλη επιδρομή στο θέρετρο Praia da Luz, παρενοχλώντας ένα παιδί του οποίου οι γονείς βρισκόντουσαν λίγο πιο πέρα και όταν είδαν τους δράστες εκείνοι το έβαλαν στα πόδια.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας η πορτογαλική αστυνομία δεν έλαβε υπόψη της το περιστατικό το οποίο συνέβη λίγες μέρες πριν την απαγωγή της Μαντλίν και οι Βρετανοί ντετέκτιβ κάνουν λόγο για ντροπιαστική παράλειψη.

Μετά την αποκάλυψη των τηλεφωνικών στοιχείων από τη Yard, γίνεται έλεγχος στα σπίτια και τους διαδικτυακούς τόπους των υπόπτων αν και οι ελπίδες της Scotland Yard για πρόωρες συλληψεις έχουν ματαιωθεί λόγω της απροθυμίας των πορτογαλικών αρχών να συμφωνήσουν σε μια κοινή επίσημη έρευνα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest