Η φάρσοκωμωδία “ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ” στο Δημοτικό Θέατρο – Χορηγός επικοινωνίας rodosreport.gr

Αυλαία και πάμε για δεύτερη συνεχή χρονιά με την θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου της Παστίδας ΚΑΜΑΡΙ, που παρουσιάζει την φάρσοκωμωδία “ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ” βασισμένη στο έργο του βραβευμένου Ιταλού συγγραφέα Λουίτζι Πιραντέλλο, «Ο άνθρωπος, το κτήνος και η αρετή».

Η διασκευή και προσαρμογή του κειμένου έγινε με βάση τις ανάγκες της ομάδας παραμένοντας όμως πιστή στην κωμική ταυτότητα του πρωτοτύπου.

Κύρια ιδέα του έργου είναι ο άνθρωπος και τα στοιχεία εκείνα του χαρακτήρα του που τον μετατρέπουν από κτήνος σε ενάρετο χάριν της ανάγκης του για κοινωνική ισορροπία και καταξίωση.

Οι συνέπειες ενός παράνομου δεσμού οδηγούν τους ήρωες σε ένα ανεξέλεγκτο αδιέξοδο που θα μετατρέψει το παλκοσένικο σε ένα πολύχρωμο πανηγύρι των ατίθασων ενστίκτων που αντιμάχονται στην ανθρώπινη ψυχή.

Η Σοκολατίνα πιστή στο διονυσιακό πνεύμα του συγγραφέα στοχεύει να αφήσει μια γλυκιά γεύση στον θεατή της…

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου στις 24 και 25 Μαρτίου 2014 και ώρα 20:00, με την ευγενική χορηγία του ΔΟ.Π.Α.Ρ. και την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου. Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία, διασκευή : Βίκυ Θεολόγη

Παίζουν οι ηθοποιοί (με την σειρά που εμφανίζονται): Αγγελική Γκόγκου, Γιώργος Χατζηχρυσάφης, Γιώργος Πάττας, Γιάννης Κούρος, Τσαμπίκα Καλαεντζή, Στέργος Κασσανής, Βαλάντης Κασσανής, Κυριακούλα Κυριαζή, Αναστάσης Κασσανής, Σέβα Πάττα, Νίνο Σιαλούπ.

Επιμέλεια σκηνικών, κουστούμια : Σύλλογος ΚΑΜΑΡΙ

Μουσική επιμέλεια : Βίκυ Θεολόγη

Επιμέλεια ήχου-φωτισμού : VAGELIS – DYNAMIC MUSIC SHOP

Σκηνικά: Γιάννης και Αικατερίνη Αντωνά

Υποστήριξη-Αλλαγή Σκηνικών: Κώστας Κορκίδας, Ιωσήφ Σιαλούπ, Γιάννης Αυγενικού, Θεόδωρος Δρακάκης, Σταύρος Σαλακενός

Φωτογραφική κάλυψη: Βούλα Γιορδαμνή και Ειρήνη Στεφανάκη

Video: Άγγελος Πάττας

Μέγας Χορηγός : Τυπογραφείο – Νίκος Χατζηκαλημέρης

Pin It on Pinterest