Σοκ στη Κάλυμνο : Παρέσυρε με το αυτοκίνητο νεαρή κοπέλα και την παράτησε αβοήθητη μέσα στη νύχτα

Παρόλο το εορταστικό πνεύμα της τελευταίας εβδομάδας, δεν έλειψαν και περιπτώσεις εγκληματικής ανευθυνότητας, καθώς στην Κάλυμνο εχθές και ώρα 3 το πρωί, άνεργη κοπέλα νεαρής ηλικίας όπου έκανε το πρώτο της μεροκάματα σε μεζεδοπωλείο της περιοχής, σχόλασε απ την δουλειά της στην Πόθια Καλύμνου και επιβιβάστηκε στο δίκυκλο της με κατεύθυνση στο σπίτι της στην Χώρα Καλύμνου, στην διαδρομή και κοντά στην περιοχή Καλυμνιά κάποια βλάβη στο μηχανάκι της,  την ανάγκασε να σταματήσει,την ίδια στιγμή ένας οδηγός – εγκληματίας πέρασε και την χτύπησε .

Ο εγκληματίας οδηγός την παράτησε να κείτεται στο έδαφος , το κορίτσι με τις λιγοστές δυνάμεις που είχε και ανήμπορη να περπατήσει, σύρθηκε άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο και ειδοποίησε φίλους για να την βοηθήσουν. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη στην μέση.

Η νεαρή δεν κατάφερε να δει τον αριθμό του αυτοκινήτου.

Ο ασυνείδητος δράστης αναζητείται, παρακαλούμε οποιοσδήποτε έχει κάποια σχετική πληροφορία που να βοηθήσει στην εξεύρεση αυτού να το αναφέρει στις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Pin It on Pinterest