«Το ξεκάθαρο δίλημμα των εκλογών είναι : Με ποιά Ευρώπη ; Της εργασίας και της Δημοκρατίας ή της ανεργίας και του αυταρχισμού»

«Το ξεκάθαρο δίλημμα των εκλογών είναι : Με ποιά Ευρώπη ; Της εργασίας και της Δημοκρατίας  ή της ανεργίας και του αυταρχισμού».

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

Η Κυριακή 25 Μαΐου είναι ημέρα μεγάλων επιλογών: Για την Ευρώπη που ζούμε. Για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Για να τερματίσουμε αμέσως τη λιτότητα και να ξανακερδίσουμε τη Δημοκρατία που μας στέρησαν.

Το ξεκάθαρο δίλημμα της κάλπης είναι:  Ναι ή όχι στη λιτότητα.

Το ξεκάθαρο διακύβευμα των εκλογών είναι: Με ποιά Ευρώπη ; Της Εργασίας και της Δημοκρατίας ή της ανεργίας και του αυταρχισμού.

Την Κυριακή ψηφίζουμε την «Άλλη Ευρώπη». Τη δυναμώνουμε όσο πιο πολύ γίνεται.

Για να δυναμώσει η Ελλάδα το μήνυμα της ελπίδας και της αλλαγής και να ακουστεί σε όλη την Ευρώπη το μήνυμα της αξιοπρέπειας και της συλλογικής αυτοπεποίθησης, για λογαριασμό όλων των λαών της Ευρώπης που υποφέρουν από την λιτότητα και τον αυταρχισμό.

Για να σταματήσουμε και να νικήσουμε τον φασισμό που γιγαντώνεται πανευρωπαϊκά εξαιτίας της βάρβαρης επίθεσης του νεοφιλελευθερισμού. Μόνο η αριστερά με τις ιδέες της και το πρόγραμμά της μπορεί να βάλει φρένο στον σκοταδισμό του νεοναζισμού τόσο στην Ευρώπη όσο και στην χώρα μας

Επειδή η Ευρώπη βρίσκεται σε ιστορικό σταυροδρόμι. Επειδή η χώρα μας έγινε το πειραματόζωο των αυταρχικών πολιτικών. Επειδή ο τόπος μας,  η Δωδεκάνησος υφίσταται τις επιπτώσεις αυτών των καταστροφικών πολιτικών.

Ζητάμε από κάθε πολίτη.  Από κάθε Δωδεκανήσιο.

Να πάει να ψηφίσει. Να μην μείνει στο σπίτι του την Κυριακή. Να μην χαρίσει την ψήφο του σε κανέναν.

Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα στα πρώτα θύματα αυτής της κρίσης: Στους νέους και στις γυναίκες. Στους συμπολίτες μας των ακριτικών νησιών.

Πρώτοι να πάνε στην κάλπη και να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους.

Απευθυνόμαστε σε όλες και σε όλους που θέλουν τη Δευτέρα 26 Μαΐου να είναι διαφορετική, να είναι η πρώτη μέρα της ελπίδας, να πάνε στη κάλπη.

Να μην απόσχουν από την αλλαγή που θέλουν.

Προχωράμε, όλες και όλοι, μαζί. Και δίνουμε τη μάχη μέχρι την τελευταία ώρα. Πόρτα-πόρτα. Ψήφο-ψήφο.

Στις 25 Μαΐου, ψηφίζουμε για τη ζωή μας. Ψηφίζουμε για τον τόπο μας. Ψηφίζουμε για την Ελλάδα, και την Δημοκρατία,  σε μια άλλη Ευρώπη.

                                       Το Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ νότιας Δωδεκανήσου

Pin It on Pinterest