Περιοδεία του Φώτη Χατζηδιάκου στις περιοχές του Αη Γιάννη και της Ανάληψης

Τις περιοχές του Αη Γιάννη και της Ανάληψης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί Τρίτη 20 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της παράταξής του «ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Ο κ. Χατζηδιάκος συνομίλησε με πολίτες και επιχειρηματίες των περιοχών, οι οποίοι αφού τον συνεχάρησαν για το αποτέλεσμα της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης και εξέφρασαν την στήριξή τους στο πρόσωπό του, τον ενημέρωσαν για τα άμεσα ζητήματα που απασχολούν τις περιοχές τους. Ο κ. Χατζηδιάκος ευχαρίστησε τους κατοίκους για την στήριξή τους και την ανανέωσή της την επόμενη Κυριακή, συζήτησε μαζί τους τις προτάσεις της παράταξής του για την ανάπτυξη των δυο περιοχών και δεσμεύθηκε για την άμεση διευθέτηση των ζητημάτων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος στις συζητήσεις που είχε επισήμανε πως στόχος της παράταξής του είναι η ανάπτυξη ενός δικτύου κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης για τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη μέσω, μεταξύ άλλων, της ενδυνάμωσης υφιστάμενων δομών πρόνοιας και πρωτοβάθμιας περίθαλψης, όπως το Εθελοντικό Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο.

Pin It on Pinterest